Лист Пресс РС одлази у историју штампе

Вјерни читатељи листа Пресс Републике Српске данас су могли купити посљедњи број овог дневног листа.

Република Српска 11.04.2016 | 22:44
Лист Пресс РС одлази у историју штампе

Иза вриједне редакције бањалучког дневног листа стоји девет година успјешног новинарског рада.

Вијест о гашењу принтаног издања потврдио је дугогодишњи новинар листа Пресс РС Бојан Речевић у колумни "Одлази циркус".

"Нажалост, а вјероватно и многу радост, о данас најављеном отпремању половних инвалидских колица Вурдељине покојне супруге Шешељу сутра нећете читати у овим новинама, као ни о сијасет других важних ствари које су вас свакодневно занимале и неког пословично нервирале.

Дакле, Пресс РС, након девет година редовног излажења, и када се саберу сви његови објективни плусеви и минуси, од 12. априла иде у часну историју овдашње штампе", наводи Речевић у својој колумни.

Извор: Н1

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Мишковић

11.04.2016 16:22

Миле, помогли смо колико смо могли - настави сам... Само нам Боску остави

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

12.04.2016 03:39

Хвала богу оде једмо Додиково медијско сплацило....пуууу

Name

Несташица

11.04.2016 16:31

Не може једна новинска кућа да опстане захваљујући финансирању од реклама.Не може бар на овим просторима

ОДГОВОРИТЕ
Name

рециклаза

11.04.2016 16:34

Резимски цисто резимски лист.како радили тако и заврсили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његош

11.04.2016 16:44

Шта је, нема више буџетских пара, Леми је заврнуо славину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринутост

11.04.2016 16:52

Не треба се претјерано радовати. Ко зна какво ће се ново зло изродити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

клик

11.04.2016 17:13

Идете на сметлисте историје! Ко с дјаволом тикве сади о главу му се лупају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вупер

11.04.2016 19:14

Кад једном уз власт па онда хоцете бити паметан лист који хоце несто стидљиво да написе, а да влас не дира не мозе. Мало веце гиганте власт је срусила а да неце вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон

11.04.2016 19:55

Једно с.ање мање на киосцима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

11.04.2016 20:19

"СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ"... ЖАО МИ ЈЕ САМО РАДНИКА ПРЕСС-а КОЈИ ОСТАЈУ БЕЗ ПОСЛА, АЛИ ТО ЈЕ ТАКО, РЕЖИМ СЕ ОСЛОБАЂА СВИХ НЕПОТРЕБНИХ ТРОШКОВА... КРИЗА ЈЕ ДОСЛА ДО ГУШЕ... ОЧЕКУЈЕ СЕ ТЕНДЕР ЗА ПРОДАЈУ ФЛОТЕ ОД ДВА ПОСЛОВНА МЛАЗНА АВИОНА И ПЕТ, ШЕСТ ХЕЛИКОПТЕРА ХЕЛИКОПТЕРСКОГ СЕРВИСА... ЈЕР ГЛАВНИ ШЕФ ВИШЕ НЕМА ГДЈЕ ДА ЛЕТИ, А У БЕОГРАД МОЖЕ И РЕДОВНОМ ЛИНИЈОМ,,, А СВЕ КОШТА...ТУГА ЈЕ ЗАВЛАДАЛА У РЕЖИМСКИМ КРУГОВИМА И НАШЕ ЗГОДНЕ СЕКРЕТАРИЦЕ ПОЛАКО НАПУШТАЈУ ЈАВНЕ СЛУЖБЕ И ОДЛАЗЕ ДА БУДУ ЊЕГОВАТЕЉИЦЕ У ЊЕМЧКУ, ИМАЋЕ БОЉУ И СИГУРНИЈУ ПЛАТУ А НАДАЈУ СЕ ДОБРОЈ ПРИЛИЦИ ЗА УДАЈУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

13.04.2016 14:37

Мени је ово стварно жао што је дошло до гашења овога и то и некадашњега дневнога листа, и што ми то више нећемо нити ту прилику више ни имати, да можемо отићи до неке од ових киоска и тамо купити неки од ових бројева ових дневних новина. Што су то оне некада прије излазиле у овоме штампаноме формату.А сада више није тако.И да се ја овоме нисам баш нити надао да ће једнога дана дочи до овога. Да ће те новине престати са и то тим својим излажењем. Да се то оне сада више неће нити штампати. И ја сам за ово сасвим случајно био сазнао. Тако, што сам ја био посетио ову вашу страницу на интернету и то и јутрос, и тамо ово прочито за овај дотични лист. Да он ово и одлази у хисторију.Па, сам ја послије тога посјетио ову и то њихову страницу,где су они мало више тога и написали ово. И да је мени ово помало жао што је дошло до овога свега. И што ја више њих нећу мочи држати у својим рукама и читати као и што сам некада ја ово знао њих читати. И да ће мени сада то у почетку бити помало необично да када ја будем отишо на ово једино продајно мјесто гдје су то долазиле ове новине, да ја то више њих нећу тамо нити затечи. И што ми ово нећемо нити дочекати да изађе овај њихов 10-ти рођендан, када бих они и требали њега да га прославе заједно са овим својим и то тим читаоцима, као и читатељкама. И што ће он мени ово истрашно недостајати, и фалити ми. И ја овакво нешто нисам нити ово и очекивао, нити се надао томе, да ће и они сада пречи у ову и то електронско издање. Као што су то једне новине исто тако биле ово урадиле. Да сам ја знао да ће дочи до овога, ја бих и то у понедјељак купио овај задњи број, да видим какав је он то. И о чему су ови њихови новинари, а и новинарке били тада писали. И да бих ја то имао ово сада њега код себе то.

ОДГОВОРИТЕ