Емотивни Кинзи: Србијо, волим те! Подржи нас!

Американац Таренс Кинзи на Тwиттеру затражио од свих навијача у Србији да подрже Црвену звезду у походу на фајнал-фор.

Кошарка 12.04.2016 | 17:00
Емотивни Кинзи: Србијо, волим те! Подржи нас!

Кошаркаши Црвене звезде остварили су велики успех пласманом у ТОП8 фазу Евролиге, а да би отишли на фајнал-фор овог такмичења који се игра у Берлину, биће им потребно да савладају фаворизовани ЦСКА из Москве.

Американац Таренс Кинзи, који је у Црвену звезду дошао пред почетак ТОП16 фазе, упутио је поруку свим навијачима на свом званичном профилу на Тwиттеру, и позвао све, без обзира на боје клуба за који навијају, да подрже Звезду у том походу.

Поруку је послао у више твитова, које преносимо...

"Пре пар година када су Србију погодиле поплаве написао сам да се молим за Србију... Та молитва није била ни за Звезду, а ни за Партизан. Била је за Србију, за људе у овој земљи. Такође сам желео све најбоље репрезентацији Србије и волео бих да их видим на Олимпијским играма", почео је Таренс Кинзи своју "исповест" на свом званичном профилу на Тwиттеру.

"То је било лако за мене јер ја волим ову земљу и ове људе", подвукао је.

А, онда је послао поруку свим становницима Србије...

"Не тражим ни од кога да навија за мене или да ме тапше по леђима јер сам део овог тима који је стигао до ТОП8 фазе. Само желим да људима у Србији буде драго због нашег тима и да нас подрже у плеј-офу", обратио се Кинзи.

Објаснио је и због чега жели подршку свих навијача и зашто воли Србију.

"Имамо тренере и играче који су Срби. Они улажу много рада сваки дан. Покушајте да не гледате боје дреса, него нас... Србија има тим који се такмичи на високом нивоу, игра у плеј-офу. То много значи српској лиги, АБА лиги... Ове лиге имају много талентованих играча и тренера који се разбијају од посла. Имам много поштовања за њих. Ово би требало да донесе много узбуђења и граду и пријатељима и фамилијама ових људи, али пре свега целој земљи", написао је он.

За крај је послао поруку:

"Као што сам рекао, не тражим да нам пружите подршку као навијачи. Није ме брига за ривалство Звезде и Партизана, иако волим оба тима, већ за тим за који играм, коме дајемо све...", закључио је он.

Пре него што је објавио да се "повлачи" са друштвених мрежа док се не заврше утакмице са ЦСКА и Мега Лексом, додао је и ово:

Коментари / 0

Оставите коментар