Emotivni Kinzi: Srbijo, volim te! Podrži nas!

Amerikanac Tarens Kinzi na Twitteru zatražio od svih navijača u Srbiji da podrže Crvenu zvezdu u pohodu na fajnal-for.

Košarka 12.04.2016 | 17:00
Emotivni Kinzi: Srbijo, volim te! Podrži nas!

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliki uspeh plasmanom u TOP8 fazu Evrolige, a da bi otišli na fajnal-for ovog takmičenja koji se igra u Berlinu, biće im potrebno da savladaju favorizovani CSKA iz Moskve.

Amerikanac Tarens Kinzi, koji je u Crvenu zvezdu došao pred početak TOP16 faze, uputio je poruku svim navijačima na svom zvaničnom profilu na Twitteru, i pozvao sve, bez obzira na boje kluba za koji navijaju, da podrže Zvezdu u tom pohodu.

Poruku je poslao u više tvitova, koje prenosimo...

"Pre par godina kada su Srbiju pogodile poplave napisao sam da se molim za Srbiju... Ta molitva nije bila ni za Zvezdu, a ni za Partizan. Bila je za Srbiju, za ljude u ovoj zemlji. Takođe sam želeo sve najbolje reprezentaciji Srbije i voleo bih da ih vidim na Olimpijskim igrama", počeo je Tarens Kinzi svoju "ispovest" na svom zvaničnom profilu na Twitteru.

"To je bilo lako za mene jer ja volim ovu zemlju i ove ljude", podvukao je.

A, onda je poslao poruku svim stanovnicima Srbije...

"Ne tražim ni od koga da navija za mene ili da me tapše po leđima jer sam deo ovog tima koji je stigao do TOP8 faze. Samo želim da ljudima u Srbiji bude drago zbog našeg tima i da nas podrže u plej-ofu", obratio se Kinzi.

Objasnio je i zbog čega želi podršku svih navijača i zašto voli Srbiju.

"Imamo trenere i igrače koji su Srbi. Oni ulažu mnogo rada svaki dan. Pokušajte da ne gledate boje dresa, nego nas... Srbija ima tim koji se takmiči na visokom nivou, igra u plej-ofu. To mnogo znači srpskoj ligi, ABA ligi... Ove lige imaju mnogo talentovanih igrača i trenera koji se razbijaju od posla. Imam mnogo poštovanja za njih. Ovo bi trebalo da donese mnogo uzbuđenja i gradu i prijateljima i familijama ovih ljudi, ali pre svega celoj zemlji", napisao je on.

Za kraj je poslao poruku:

"Kao što sam rekao, ne tražim da nam pružite podršku kao navijači. Nije me briga za rivalstvo Zvezde i Partizana, iako volim oba tima, već za tim za koji igram, kome dajemo sve...", zaključio je on.

Pre nego što je objavio da se "povlači" sa društvenih mreža dok se ne završe utakmice sa CSKA i Mega Leksom, dodao je i ovo:

Komentari / 0

Ostavite komentar