Зворник: Докторка одлична и на паркету

Наду Рашковић из Зворника одбојка није омела да заврши Медицински факултет. Тренира од десете године у клубу Дрина и нада се повратку у Прву лигу Српске.

Република Српска 09.04.2016 | 18:10
Зворник: Докторка одлична и на паркету

Нада Рашковић из Зворника прави је пример успешне младе особе. Годинама тренира одбојку у екипи Дрине из Зворника, на време је завршила Медицински факултет и запослила се у овдашњем Дому здравља. После две године рада очекује да оде на специјализацију.

"Одбојку тренирам од десете године у зворничкој Дрини, која је један од најуспешнијих клубова у Републици Српској. Због факултета сам била без одбојке неко време, мада сам и за време боравка у Тузли играла за тамошњу екипу Јеловица у Премијер лиги БиХ. Играјући за Дрину била сам позивана у пионирску репрезентацију Републике Српске, а два пута сам бирана међу десет најбољих спортиста Зворника", рекла је Нада.

Њена најјача страна је висок скок-шут и разоран ударац.Сада је најискуснија у екипи и предводи Дрину са великим изгледима да се врати у Прву лигу Републике Српске.

"Имале смо смену генерација и сплетом околности испале пре две године из Прве лиге. Сада смо освојиле прво место у нашој групи Друге лиге и очекујемо турнир за првака са осталим екипама из група у Другој лиги. Ове младе девојке су веома талентоване и радне, добро слушају тренера Младена Суботића и мене на терену, па се надамо да ћемо да се вратимо у Прву лигу", додаје Рашковићева.

ЉУБАВ ТАЈНА УСПЕХА

Рад у ординацији и тренирање у клубу Нади не падају тешко јер, како нам понавља старо правило важи и у њеном случају - када се нешто воли није тешко да се буде успешан. А она не крије љубав ни према медицини и одбојци и зато је успешна на оба поља.

(Вечерње новости)

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

МИЛО

09.04.2016 16:32

МОРАМ ТРАЗИТИ ТЕРМИН ДА СЕ ПРЕГЛЕДАМ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

јадницима...

09.04.2016 17:07

Из зворника је близа Тузла него Фоца или неки други град са медицином у РС. мозес мислити њено знање из медицине ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стоп

09.04.2016 18:24

Овај др нема појма,збуњена,био сам на прегледу код ње. Бозе зали труда како је заврсила и то јос у ТЗ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

10.04.2016 06:37

Свака цаст вредна девојко,само напред. Питам се,да ли је завист последица економске кризе или неки генетски поремецај?

ОДГОВОРИТЕ