Zvornik: Doktorka odlična i na parketu

Nadu Rašković iz Zvornika odbojka nije omela da završi Medicinski fakultet. Trenira od desete godine u klubu Drina i nada se povratku u Prvu ligu Srpske.

Republika Srpska 09.04.2016 | 18:10
Zvornik: Doktorka odlična i na parketu

Nada Rašković iz Zvornika pravi je primer uspešne mlade osobe. Godinama trenira odbojku u ekipi Drine iz Zvornika, na vreme je završila Medicinski fakultet i zaposlila se u ovdašnjem Domu zdravlja. Posle dve godine rada očekuje da ode na specijalizaciju.

"Odbojku treniram od desete godine u zvorničkoj Drini, koja je jedan od najuspešnijih klubova u Republici Srpskoj. Zbog fakulteta sam bila bez odbojke neko vreme, mada sam i za vreme boravka u Tuzli igrala za tamošnju ekipu Jelovica u Premijer ligi BiH. Igrajući za Drinu bila sam pozivana u pionirsku reprezentaciju Republike Srpske, a dva puta sam birana među deset najboljih sportista Zvornika", rekla je Nada.

Njena najjača strana je visok skok-šut i razoran udarac.Sada je najiskusnija u ekipi i predvodi Drinu sa velikim izgledima da se vrati u Prvu ligu Republike Srpske.

"Imale smo smenu generacija i spletom okolnosti ispale pre dve godine iz Prve lige. Sada smo osvojile prvo mesto u našoj grupi Druge lige i očekujemo turnir za prvaka sa ostalim ekipama iz grupa u Drugoj ligi. Ove mlade devojke su veoma talentovane i radne, dobro slušaju trenera Mladena Subotića i mene na terenu, pa se nadamo da ćemo da se vratimo u Prvu ligu", dodaje Raškovićeva.

LjUBAV TAJNA USPEHA

Rad u ordinaciji i treniranje u klubu Nadi ne padaju teško jer, kako nam ponavlja staro pravilo važi i u njenom slučaju - kada se nešto voli nije teško da se bude uspešan. A ona ne krije ljubav ni prema medicini i odbojci i zato je uspešna na oba polja.

(Večernje novosti)

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

MILO

09.04.2016 16:32

MORAM TRAZITI TERMIN DA SE PREGLEDAM .

ODGOVORITE
Name

jadnicima...

09.04.2016 17:07

Iz zvornika je bliza Tuzla nego Foca ili neki drugi grad sa medicinom u RS. mozes misliti njeno znanje iz medicine ...

ODGOVORITE
Name

Stop

09.04.2016 18:24

Ovaj dr nema pojma,zbunjena,bio sam na pregledu kod nje. Boze zali truda kako je zavrsila i to jos u TZ.

ODGOVORITE
Name

Bravo

10.04.2016 06:37

Svaka cast vredna devojko,samo napred. Pitam se,da li je zavist posledica ekonomske krize ili neki genetski poremecaj?

ODGOVORITE