Опрез: Ово је сљедећа мета џихадиста!

САД су данас објавиле упозорење за своје грађане о "поузданој претњи" на туристичким локацијама у Турској, посебно у Истанбулу и у одмаралишту у Анталији.

Свијет 09.04.2016 | 17:40
Опрез: Ово је сљедећа мета џихадиста!

Од почетка године, Турска је била на мети четири самоубилачка напада. За нападе је окривљена "Исламска држава".

Из америчке амбасаде у Турској упозоравају Американце да буду веома опрезни.

"Америчка мисија у Турској жељела би да информише грађане САД да постоје поуздане пријетње по туристичке локације, посебно на трговима и пристаништима у Истанбулу и Анталији", наводи се у саопштењу.

Израел је синоћ издао упозорење у којем позива своје грађане да избјегавају одлазак у Турску или да је "напусте што је прије могуће". Израел је навео да је процијењен висок ниво опасности у Турској у којој, како наводи, постоји непосредан ризик од напада, нарочито на туристичким мјестима.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

родјо

09.04.2016 16:46

Сад имају празне Хотеле и могу смјестити милион избјеглица.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре родјо

09.04.2016 17:26

Прије неки дан захваљујес и хвалис Турке ради насег извоза а види како сад рузно прицас.Бас је то рузно јер од будала страдају и невини а сјети се да смо од будала сви страдали

Name

ре ре родјо

09.04.2016 18:27

И сам сам примијетијо да се некад неки азилант престави под мојим именом тј лазњак.Друго,нити ме интересује БХ и њено месо а поготову Турска. Јесте да сам једном љетовао у тој Анталији и изненадили ме гости на плази са својим ланцицима и крстовима око врата.Нијесам знао да је то Руска дестинација која се цува са цетири појаса војске око комплекса одмаралиста.Треце,ако зелите да несто висе сазнате,погледајте ста говори господин ДЕЈАН ЛУЦИЦ и све це вам бити јасније.

ОДГОВОРИТЕ