Oprez: Ovo je sljedeća meta džihadista!

SAD su danas objavile upozorenje za svoje građane o "pouzdanoj pretnji" na turističkim lokacijama u Turskoj, posebno u Istanbulu i u odmaralištu u Antaliji.

Svijet 09.04.2016 | 17:40
Oprez: Ovo je sljedeća meta džihadista!

Od početka godine, Turska je bila na meti četiri samoubilačka napada. Za napade je okrivljena "Islamska država".

Iz američke ambasade u Turskoj upozoravaju Amerikance da budu veoma oprezni.

"Američka misija u Turskoj željela bi da informiše građane SAD da postoje pouzdane prijetnje po turističke lokacije, posebno na trgovima i pristaništima u Istanbulu i Antaliji", navodi se u saopštenju.

Izrael je sinoć izdao upozorenje u kojem poziva svoje građane da izbjegavaju odlazak u Tursku ili da je "napuste što je prije moguće". Izrael je naveo da je procijenjen visok nivo opasnosti u Turskoj u kojoj, kako navodi, postoji neposredan rizik od napada, naročito na turističkim mjestima.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

rodjo

09.04.2016 16:46

Sad imaju prazne Hotele i mogu smjestiti milion izbjeglica.....

ODGOVORITE
Name

re rodjo

09.04.2016 17:26

Prije neki dan zahvaljujes i hvalis Turke radi naseg izvoza a vidi kako sad ruzno pricas.Bas je to ruzno jer od budala stradaju i nevini a sjeti se da smo od budala svi stradali

Name

re re rodjo

09.04.2016 18:27

I sam sam primijetijo da se nekad neki azilant prestavi pod mojim imenom tj laznjak.Drugo,niti me interesuje BH i njeno meso a pogotovu Turska. Jeste da sam jednom ljetovao u toj Antaliji i iznenadili me gosti na plazi sa svojim lancicima i krstovima oko vrata.Nijesam znao da je to Ruska destinacija koja se cuva sa cetiri pojasa vojske oko kompleksa odmaralista.Trece,ako zelite da nesto vise saznate,pogledajte sta govori gospodin DEJAN LUCIC i sve ce vam biti jasnije.

ODGOVORITE