Преамбициозни Фенербахче: Четири аса на радару Канаринаца!

Портал Спорx.цом пише да је истанбулски великан решио да "заљуља" у предстојећем прелазном року!

Фудбал 14.04.2016 | 10:40
Преамбициозни Фенербахче: Четири аса на радару Канаринаца!

Фенербахче је већ сада практично обезбедио барем квалификације за Лигу шампиона, а у активној је борби са Бешикташем за првака Турске где касни три бода. Како преноси спортски портал Спорx.цом, Канаринци су спремни да овог лета направе један велики трансфер. А, на радару су четири велика имена. Прилично амбициозно с њихове стране.

Прва мета је Стеван Јоветић. У Интеру су решили да не желе да задрже овог момка коме позајмица из Манчестер Ситија истиче 31. децембра (иако по уговору имају право прече куповине). То ће покушати да искористи Фенер и доведе црногорског репрезентативца у своје редове.

Јоветић има уговор са Грађанима до јуна 2018. године, а процењује се да је његова вредност на тржишту тренутно око 14.000.000 евра.

Поред њега на мети Фенербахчеа су и Франк Рибери, Месут Озил и Хуан Мата. Наравно, претпоставља се да би Канаринци били пресрећни када би дошли до потписа барем једног од ових наведених имена.

Рибери има уговор са Бајерном до јуна 2017. године, дуго није играо због повреде па је донекле и реално да би Фенербахче неком баш јаком понудом могао да му заголица машту, док су Мата и Озил прилично бајковити циљеви. Практично немогући.

Када се све сабере и одузме - делује да је Јоветић најреалнија опција. Можда и једина у овој конкуренцији.

Коментари / 0

Оставите коментар