Preambiciozni Fenerbahče: Četiri asa na radaru Kanarinaca!

Portal Sporx.com piše da je istanbulski velikan rešio da "zaljulja" u predstojećem prelaznom roku!

Fudbal 14.04.2016 | 10:40
Preambiciozni Fenerbahče: Četiri asa na radaru Kanarinaca!

Fenerbahče je već sada praktično obezbedio barem kvalifikacije za Ligu šampiona, a u aktivnoj je borbi sa Bešiktašem za prvaka Turske gde kasni tri boda. Kako prenosi sportski portal Sporx.com, Kanarinci su spremni da ovog leta naprave jedan veliki transfer. A, na radaru su četiri velika imena. Prilično ambiciozno s njihove strane.

Prva meta je Stevan Jovetić. U Interu su rešili da ne žele da zadrže ovog momka kome pozajmica iz Mančester Sitija ističe 31. decembra (iako po ugovoru imaju pravo preče kupovine). To će pokušati da iskoristi Fener i dovede crnogorskog reprezentativca u svoje redove.

Jovetić ima ugovor sa Građanima do juna 2018. godine, a procenjuje se da je njegova vrednost na tržištu trenutno oko 14.000.000 evra.

Pored njega na meti Fenerbahčea su i Frank Riberi, Mesut Ozil i Huan Mata. Naravno, pretpostavlja se da bi Kanarinci bili presrećni kada bi došli do potpisa barem jednog od ovih navedenih imena.

Riberi ima ugovor sa Bajernom do juna 2017. godine, dugo nije igrao zbog povrede pa je donekle i realno da bi Fenerbahče nekom baš jakom ponudom mogao da mu zagolica maštu, dok su Mata i Ozil prilično bajkoviti ciljevi. Praktično nemogući.

Kada se sve sabere i oduzme - deluje da je Jovetić najrealnija opcija. Možda i jedina u ovoj konkurenciji.

Komentari / 0

Ostavite komentar