Да афере буду тајне: Острво за прељубнике

Сајт за проналажење љубавника Иллицит Енцоунтерс купиће приватно острво, које ће назвати "Забрањен одмор" и које ће 2017. примити прве посетиоце.

Свијет 08.04.2016 | 22:51
Да афере буду тајне: Острво за прељубнике

Ово острво ће практично бити "секс одмаралиште", а идеја је да љубавници који желе заједно да путују, не морају да се скривају и шуњају по хотелима, већ ће то моћи опуштено да раде на приватном острву.

У овом одмаралишту, у којем ће имати и СПА услуге, додељиваће им се и тестови за полне болести, уколико пожеле да се тестирају.

Острво се налази у Енглеској, а они који желе да "на миру" варају своје партнере, мораће да издвоје између 5.000 и 15.000 фунти за боравак од недељу дана. У цену су укључени оброци које ће добијати у соби, а гости ће моћи да користе и тениске терене.

Овај сајт је ишао толико далеко у смишљању преваре, да ће чак гостима на располагању бити и канцеларије, да би све деловало убедљивије када на Скyпе-у причају са својим партнерима или партнеркама којима су рекли да су на пословном путовању - како то обично бива.

Осим тога, гостима ће бити понуђено и да боравак у "секс одмаралилшту" регулишу без икаквих папира и докумената, како не би партнерима морали да објашњавају "одакле тај рачун".

"Преговори о куповини овог приватног острва су у току. То ће бити прво одмаралиште ове врсте, које ће понудити гостима да своју аферу одржавају у тајности", каже представник Иллицит Енцоунтерс, Кристијан Грант.

"Планирано је да острво буде отворено за госте од 2017. године, а уместо хотела ћемо понудити приватни смештај. Важиће правило: 'Све што се деси на острву, остаје на острву'", каже Грант.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

08.04.2016 14:36

Све ће бити добро док се НЕБУДУ на острву срели са својим љубавницима законити муж и жена. Тада ће права истина о њиховом поштену и верности да избије на видјело дана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРЧО

08.04.2016 14:41

Дођу да се сакрију кад тамо сретну супругу. И она дошла са неким.

ОДГОВОРИТЕ
Name

*** Н.

08.04.2016 14:56

Само наци зене бајне, афере це бити тајне, на острву сеxа бице за зене и младице. За старије наци мирну луку, па да бабе ту довуку...

Name

Требевиц

09.04.2016 10:58

Немам кинту за до Требевица, а не до неког острва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стево

09.04.2016 12:52

Џаба је кад уби телефон!!!

ОДГОВОРИТЕ