Da afere budu tajne: Ostrvo za preljubnike

Sajt za pronalaženje ljubavnika Illicit Encounters kupiće privatno ostrvo, koje će nazvati "Zabranjen odmor" i koje će 2017. primiti prve posetioce.

Svijet 08.04.2016 | 22:51
Da afere budu tajne: Ostrvo za preljubnike

Ovo ostrvo će praktično biti "seks odmaralište", a ideja je da ljubavnici koji žele zajedno da putuju, ne moraju da se skrivaju i šunjaju po hotelima, već će to moći opušteno da rade na privatnom ostrvu.

U ovom odmaralištu, u kojem će imati i SPA usluge, dodeljivaće im se i testovi za polne bolesti, ukoliko požele da se testiraju.

Ostrvo se nalazi u Engleskoj, a oni koji žele da "na miru" varaju svoje partnere, moraće da izdvoje između 5.000 i 15.000 funti za boravak od nedelju dana. U cenu su uključeni obroci koje će dobijati u sobi, a gosti će moći da koriste i teniske terene.

Ovaj sajt je išao toliko daleko u smišljanju prevare, da će čak gostima na raspolaganju biti i kancelarije, da bi sve delovalo ubedljivije kada na Skype-u pričaju sa svojim partnerima ili partnerkama kojima su rekli da su na poslovnom putovanju - kako to obično biva.

Osim toga, gostima će biti ponuđeno i da boravak u "seks odmaralilštu" regulišu bez ikakvih papira i dokumenata, kako ne bi partnerima morali da objašnjavaju "odakle taj račun".

"Pregovori o kupovini ovog privatnog ostrva su u toku. To će biti prvo odmaralište ove vrste, koje će ponuditi gostima da svoju aferu održavaju u tajnosti", kaže predstavnik Illicit Encounters, Kristijan Grant.

"Planirano je da ostrvo bude otvoreno za goste od 2017. godine, a umesto hotela ćemo ponuditi privatni smeštaj. Važiće pravilo: 'Sve što se desi na ostrvu, ostaje na ostrvu'", kaže Grant.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Михаило Микић

08.04.2016 14:36

Све ће бити добро док се НЕБУДУ на острву срели са својим љубавницима законити муж и жена. Тада ће права истина о њиховом поштену и верности да избије на видјело дана!

ODGOVORITE
Name

MRČO

08.04.2016 14:41

Dođu da se sakriju kad tamo sretnu suprugu. I ona došla sa nekim.

ODGOVORITE
Name

*** N.

08.04.2016 14:56

Samo naci zene bajne, afere ce biti tajne, na ostrvu sexa bice za zene i mladice. Za starije naci mirnu luku, pa da babe tu dovuku...

Name

Trebevic

09.04.2016 10:58

Nemam kintu za do Trebevica, a ne do nekog ostrva.

ODGOVORITE
Name

Stevo

09.04.2016 12:52

Džaba je kad ubi telefon!!!

ODGOVORITE