Цедевита демантује: Муса није избачен из тима!

Портпарол загребачког клуба тврди да млади играч није прекоменадован у јуниорски тим, већ да је меч против Загреба пропустио због другог, важнијег дуела.

Кошарка 07.04.2016 | 20:20
Цедевита демантује: Муса није избачен из тима!

Прашину која се подигла поводом вести да је Џанан Муса удаљен из првог тима Цедевите, покушао је да смири портпарол загребачког клуба дан уочи дуела са Црвеном звездом у Евролиги.

Наговештај да је тренеру Вељку Мршићу и људима из клуба засметала изјава младог Мусе после меча са Фенербахчеом, било је то што он није наступао за на мечу А1 хрватске лиге за првака против Загреба у уторак увече.

Ипак, Игор Јагић, представник Цедевите за медије, демантовао је да је Муса кажњен и прекомандован у јуниорски тим.

"Демантујем да је Муса кажњен. Прошлу утакмицу је пропустио јер је играо важан турнир за јуниорску екипу и он је и даље наш првотимац, тако да ће бити у ростеру за утакмицу Евролиге против Црвене звезде", изјавио је Јагић за портал спортспорт.ба.

Кошаркашки портал "Спортандо" објавио је да је Муса удаљен из првог тима због изјаве који ју је дао после меча са Фенербахечом у Евролиги. Он је тада рекао "сјајан је осећај победити свој будући клуб".

"Што се тиче спорне изјаве око Фенербахчеа, она је криво протумачена. То је било искључиво маштање клинца од 16 година и када је то рекао мислио је да ће некада у будућности играти за Фенербахче, а не за годину или две. Мусина будућност је у загребачком клубу", истакао је портпарол Цедевите.

Одговор на питање да ли ће Муса заиста играти против Црвене звезде биће сигурно познат сутра увече, уколико се Цедевита, у међувремену, званично не огласи.

Дуел Цедевите и Црвене звезде у последњем колу Топ 16 фазе на програму је у петак од 19 часова у Загребу.

Коментари / 0

Оставите коментар