Cedevita demantuje: Musa nije izbačen iz tima!

Portparol zagrebačkog kluba tvrdi da mladi igrač nije prekomenadovan u juniorski tim, već da je meč protiv Zagreba propustio zbog drugog, važnijeg duela.

Košarka 07.04.2016 | 20:20
Cedevita demantuje: Musa nije izbačen iz tima!

Prašinu koja se podigla povodom vesti da je Džanan Musa udaljen iz prvog tima Cedevite, pokušao je da smiri portparol zagrebačkog kluba dan uoči duela sa Crvenom zvezdom u Evroligi.

Nagoveštaj da je treneru Veljku Mršiću i ljudima iz kluba zasmetala izjava mladog Muse posle meča sa Fenerbahčeom, bilo je to što on nije nastupao za na meču A1 hrvatske lige za prvaka protiv Zagreba u utorak uveče.

Ipak, Igor Jagić, predstavnik Cedevite za medije, demantovao je da je Musa kažnjen i prekomandovan u juniorski tim.

"Demantujem da je Musa kažnjen. Prošlu utakmicu je propustio jer je igrao važan turnir za juniorsku ekipu i on je i dalje naš prvotimac, tako da će biti u rosteru za utakmicu Evrolige protiv Crvene zvezde", izjavio je Jagić za portal sportsport.ba.

Košarkaški portal "Sportando" objavio je da je Musa udaljen iz prvog tima zbog izjave koji ju je dao posle meča sa Fenerbahečom u Evroligi. On je tada rekao "sjajan je osećaj pobediti svoj budući klub".

"Što se tiče sporne izjave oko Fenerbahčea, ona je krivo protumačena. To je bilo isključivo maštanje klinca od 16 godina i kada je to rekao mislio je da će nekada u budućnosti igrati za Fenerbahče, a ne za godinu ili dve. Musina budućnost je u zagrebačkom klubu", istakao je portparol Cedevite.

Odgovor na pitanje da li će Musa zaista igrati protiv Crvene zvezde biće sigurno poznat sutra uveče, ukoliko se Cedevita, u međuvremenu, zvanično ne oglasi.

Duel Cedevite i Crvene zvezde u poslednjem kolu Top 16 faze na programu je u petak od 19 časova u Zagrebu.

Komentari / 0

Ostavite komentar