Топчагићева у полицији, инспектори на Фејсбуку

Певачица Нада Топчагић саслушана у полицији о пријетњама убијеној Јелени Марјановић. Фацебоок и друге друштвене мреже под будним оком српских инспектора, јављају медији.

Република Српска 07.04.2016 | 13:25
Топчагићева у полицији, инспектори на Фејсбуку

Друштвене мреже које је користила сурово убијена пјевачица "Гранда" Јелена Марјановић (33) у Борчи од јуче су под будним оком инспектора за високотехнолошки криминал, пише лист "Ало".

Један од праваца истраге је и сумња да јој је пресудио манијак са Фацебоока, који јој је више пута пријетио, а онда је пратио и чекао прави тренутак да је убије.

Према резултатима обдукције, убица је усмртио пјевачицу са 30 удараца у главу, највјероватније дрвеном палицом, а вјештаци вјерују да је већ је након петог ударца била мртва.

"Ало" пише да је, поводом сумње да је Јелена имала прогонитеља, јуче на информативни разговор у полицију позвана и пјевачица Нада Топчагић. Она је новинарима рекла да је њена блиска пријатељица добијала пријетеће поруке, али да их није озбиљно схватала.

Нада Топчагић је рекла да су се њих двије чак смијале тим порукама, јер су мислиле да се неко шали или да је, у најгорем случају, само љубоморан на Јеленину каријеру.

"Јелена ми је недавно причала да добија пријетње силовањем и смрћу. Стизале су јој поруке са текстом: 'Пуно су лијепа. Киднаповаћу те, па ћу те убити'. Показала ми је те поруке, својим очима сам их видјела. Ипак, заједно смо се смијале томе, јер смо мислиле да је само шала или, у најгорем случају, нечија љубоморна пакост. Због тога и није те ужасне пријетње пријавила полицији. Ја сам јој рекла: 'То ти шаље неко да те само заплаши. Завиде ти, хоће да те зауставе у каријери'", рекла је Нада Топчагић.

Она је јуче поподне посјетила кућу Марјановића и у сузама загрлила Јелениног супруга Зорана.

Јелена Марјановић биће данас сахрањена, а сахрану припрема њен супруг Зоран, који је пуштен из полиције послије 48 сати задржавања.

НАЛОЖЕНЕ НОВЕ АНАЛИЗЕ

У пристиглим резултатима вјештачења, достављеним Вишем тужилаштву у Београду, нема доказа да је Зоран Марјановић умијешан у смрт супруге.

Њему је током дана узет нови биолошки траг, а ти резултати још нису готови, пише "Ало".

Још се анализирају и трагови са његовог самострела и ваздушне пушке.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Адвија демировиц

07.04.2016 13:51

На жалост не знам ста би шта да кажем ја јој желим мир била је добра певачица фамилији моје сауцесце

ОДГОВОРИТЕ