Topčagićeva u policiji, inspektori na Fejsbuku

Pevačica Nada Topčagić saslušana u policiji o prijetnjama ubijenoj Jeleni Marjanović. Facebook i druge društvene mreže pod budnim okom srpskih inspektora, javljaju mediji.

Republika Srpska 07.04.2016 | 13:25
Topčagićeva u policiji, inspektori na Fejsbuku

Društvene mreže koje je koristila surovo ubijena pjevačica "Granda" Jelena Marjanović (33) u Borči od juče su pod budnim okom inspektora za visokotehnološki kriminal, piše list "Alo".

Jedan od pravaca istrage je i sumnja da joj je presudio manijak sa Facebooka, koji joj je više puta prijetio, a onda je pratio i čekao pravi trenutak da je ubije.

Prema rezultatima obdukcije, ubica je usmrtio pjevačicu sa 30 udaraca u glavu, najvjerovatnije drvenom palicom, a vještaci vjeruju da je već je nakon petog udarca bila mrtva.

"Alo" piše da je, povodom sumnje da je Jelena imala progonitelja, juče na informativni razgovor u policiju pozvana i pjevačica Nada Topčagić. Ona je novinarima rekla da je njena bliska prijateljica dobijala prijeteće poruke, ali da ih nije ozbiljno shvatala.

Nada Topčagić je rekla da su se njih dvije čak smijale tim porukama, jer su mislile da se neko šali ili da je, u najgorem slučaju, samo ljubomoran na Jeleninu karijeru.

"Jelena mi je nedavno pričala da dobija prijetnje silovanjem i smrću. Stizale su joj poruke sa tekstom: 'Puno su lijepa. Kidnapovaću te, pa ću te ubiti'. Pokazala mi je te poruke, svojim očima sam ih vidjela. Ipak, zajedno smo se smijale tome, jer smo mislile da je samo šala ili, u najgorem slučaju, nečija ljubomorna pakost. Zbog toga i nije te užasne prijetnje prijavila policiji. Ja sam joj rekla: 'To ti šalje neko da te samo zaplaši. Zavide ti, hoće da te zaustave u karijeri'", rekla je Nada Topčagić.

Ona je juče popodne posjetila kuću Marjanovića i u suzama zagrlila Jeleninog supruga Zorana.

Jelena Marjanović biće danas sahranjena, a sahranu priprema njen suprug Zoran, koji je pušten iz policije poslije 48 sati zadržavanja.

NALOŽENE NOVE ANALIZE

U pristiglim rezultatima vještačenja, dostavljenim Višem tužilaštvu u Beogradu, nema dokaza da je Zoran Marjanović umiješan u smrt supruge.

Njemu je tokom dana uzet novi biološki trag, a ti rezultati još nisu gotovi, piše "Alo".

Još se analiziraju i tragovi sa njegovog samostrela i vazdušne puške.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Advija demirovic

07.04.2016 13:51

Na žalost ne znam sta bi šta da kažem ja joj želim mir bila je dobra pevačica familiji moje saucesce

ODGOVORITE