Признање лозничком градоначелнику

Видоју Петровићу, градоначелнику Лознице, јуче је у Новом Саду на манифестацији "Пут ка врху" уручена повеља "Капетан Миша Анастасијевић", коју већ 16 година реализује агенција "Медиа инвент" уз свесрдну помоћ Универзитета у Новом Саду и Београду и уз подршку Привредне коморе Србије, а под мотом "не чини криза човека слабим, него показује његову снагу“.

Србија 07.04.2016 | 12:23
Признање лозничком градоначелнику

Ово је додела признања онима који су на регионалним манифестацијама такође награђени, па сада, како кажу у агенцији "Медија инвент", признања добијају најбољи међу најбољима. Петровић је на манифестацији у Лозници за регион Подриња проглашен за личност године, а овога пута награду је примио за допринос свестраном развоју краја, "као сјајан пример како може да се створи ваљан живот у граду и крају кад постоје воља, жеља, снага, знање и умеће".

"Дивно је бити у друштву лауреата, међу којима је на првом месту премијер Александар Вучић, који је проглашен за личност године у нашој земљи", каже Петровић. "Лозница иде дугачким кораком напред, побеђујемо у свим сферама живота и рада уз подршку Владе Србије, показујући да наш град иде напред и да још бољи дани и године следе."

БН ТВ (В.М.)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

драган

07.04.2016 11:53

Сва цаст,ЗАСЛУЗЕНО!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ