Priznanje lozničkom gradonačelniku

Vidoju Petroviću, gradonačelniku Loznice, juče je u Novom Sadu na manifestaciji "Put ka vrhu" uručena povelja "Kapetan Miša Anastasijević", koju već 16 godina realizuje agencija "Media invent" uz svesrdnu pomoć Univerziteta u Novom Sadu i Beogradu i uz podršku Privredne komore Srbije, a pod motom "ne čini kriza čoveka slabim, nego pokazuje njegovu snagu“.

Srbija 07.04.2016 | 12:23
Priznanje lozničkom gradonačelniku

Ovo je dodela priznanja onima koji su na regionalnim manifestacijama takođe nagrađeni, pa sada, kako kažu u agenciji "Medija invent", priznanja dobijaju najbolji među najboljima. Petrović je na manifestaciji u Loznici za region Podrinja proglašen za ličnost godine, a ovoga puta nagradu je primio za doprinos svestranom razvoju kraja, "kao sjajan primer kako može da se stvori valjan život u gradu i kraju kad postoje volja, želja, snaga, znanje i umeće".

"Divno je biti u društvu laureata, među kojima je na prvom mestu premijer Aleksandar Vučić, koji je proglašen za ličnost godine u našoj zemlji", kaže Petrović. "Loznica ide dugačkim korakom napred, pobeđujemo u svim sferama života i rada uz podršku Vlade Srbije, pokazujući da naš grad ide napred i da još bolji dani i godine slede."

BN TV (V.M.)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dragan

07.04.2016 11:53

Sva cast,ZASLUZENO!!!!!!

ODGOVORITE