Цика и вриска због Бали-бега

Турски глумац Бурак Озчивит слетео у Приштину из Истанбула, а онда са свитом стигао у Нови Пазар. Око 2.000 девојака закрчило улицу, па Бурак није изашао из комбија, мада је требало да прошета.

Забава 07.04.2016 | 09:51
Цика и вриска због Бали-бега

НАОЧИТИ турски глумац, лепотан и ломилац женских срца Бурак Озчивит, популарни Бали-бег из мелодраме "Сулејман Величанствени" стигао је у среду пре подне у Нови Пазар.

У град на Рашки и Јошаници, где је синоћ присуствовао промоцији свог новог филма "Мој брат", Озчивит је допутовао из Приштине, где је слетео специјалним летом из Истанбула. На аеродрому га је дочекала делегација из Новог Пазара. Око 11.30 Бали-бег је са свитом стигао у туристичко-угоститељски комплекс "Рас" на Пазаришту, недалеко од манастира Сопоћани. Ту су му се придружили домаћини - градоначелник Новог Пазара Мехо Махмутовић и потпредседник Владе Србије Расим Љајић. Понашао се сасвим нормално, а не као велика балканска звезда.

- Није имао никакве посебне захтеве, рекао нам је да једва чека да се сретне са својим фановима - казао нам је Зоран Максимовић, један од портпарола догађаја.

После ручка на Пазаришту, где је цео комплекс био "у његовом поседу" а мере обезбеђења ригорозне, Бали-бег је након гурманских ђаконија комбијем стигао у центар Новог Пазара, где га је, око 15 часова, уз вриску и одушевљење, дочекало 2.000 фанова, махом младих Новопазарки, специјално дотераних за ову прилику. Тискале су се испред комбија у жељи да дотакну свог идола и сликају се са њим. Међутим, возило није могло да прође кроз масу до платоа испред градске скупштине, па се црнокоси лепотан само накратко појавио на вратима и махнуо је егзалтираним обожаватељкама. Није прошетао главном улицом како је било планирано, а комби се потом окренуо и вратио на Пазариште. До закључења овог броја није било потврде да ли је Бурак обишао и неку цркву или џамију, јер је у његовом распореду била и посета културно-историјским споменицима овог краја.

За Озчивита и његове сараднике у среду је, као у Холивуду, у центру Новог Пазара, од Скупштине до улаза у Концертну дворану Центра за културу, био постављен црвени тепих, којим су Бали-бег и његова пратња прошетали пре него што су ушли на пројекцију филма "Мој брат". У дворани је било само 600 срећника, из Новог Пазара и других држава у региону, који су успели да купе карту за овај спектакл.


У СОПОЋАНИМА ГА ЧЕКАЛИ И СРБИ И МУСЛИМАНИ

ПЛАНИРАНО је било да Бали-бег обиђе и манастир Сопоћани који је од Пазаришта, где је глумац провео већи део дана, удаљен само два-три километра. До 17 часова, Озчивит и његови сарадници се тамо нису појавили.

- Чекали смо га цео дан, у порти је била и повећа група девојака из неколико села око Сопоћана, Српкиња и Бошњакиња, које су дошле да га виде, рукују се и сликају са њим. Баш нам је жао што није дошао, пропустили смо један леп и радостан догађај - рекао је отац Теоктист, игуман манастира Сопоћани.

БУРАК: ОДУШЕВЉЕН САМ ДОЧЕКОМ У СРБИЈИ, ОБЕЋАВАМ ВАМ ДА ЋУ ДОЋИ ПОНОВО!

ЗНАО сам и раније да људи у Србији гледају моје филмове и серије и да овде имам много фанова, али нисам веровао да ме оволико воле. Данас сам се у то лично уверио!

Ово је у среду увече, пошто је прошетао црвеним тепихом, пред почетак премијере филма "Мој брат", рекао турски глумац Бурак Озчивит. Пресрећан је, каже, због свега што је доживео у Србији, јер то значи и њему и његовој држави, и обећао да ће се вратити:
- Доћи ћу поново, можда већ идуће године. Волео бих да долазим сваке године, то зависи од мене, али и од вас овде. Фантастични сте, хвала вам на дивном дочеку и свему што сте ми приредили!

Озчивит је нагласио да је тема његовог новог филма братство, те да је због тих братских идеја дошао у Нови Пазар и Србију.

- За годину или две снимаћемо филм о Бали-бегу - открио је маркантни Бурак. - Са градоначелником Махмутовићем и министром Љајићем разговарао сам да, можда, неке сцене снимимо у овом крају. Познајем више глумаца из Србије, али не бих да било кога издвајам.

Бали-бег је нагласио да ће данас са задовољством бити и гост Београда, а што се тиче српске кухиње, имао је само речи хвале:

- Јела су вам дивна, толико сам уживао у овдашњим специјалитетима, да ми се не иде из Новог Пазара!

Новости

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зеница

07.04.2016 08:20

Казу да је геy, ста се ове лударе лозе безе :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

абц

07.04.2016 18:39

Рекла,казала.Де ти то провјери па нам јави.И ви се палите на сваку " Казу "

Name

Дон

07.04.2016 13:51

Бали-бег се увјерио да су српска и турска кулура идентичне, у Србији се осјећа као код куће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Парафилија

08.04.2016 13:15

А замислите обрнуту ситуацију. Да долази нека добра глумица и риба и да стотине и хиљаде мушкараца иду да вриште, да је виде и да јој добаце делове интимног веша и слично. Непојмљиво је л' да? Још један доказ колико су нам жене лење и залудне. Ја ћу да ломим грбачу да прехраним породицу, а ти ћеш да идеш да вриштиш на овог господина... И онда ћемо да будемо равноправни. Ма немој. Дучић је једном приликом рекао "Мушкарац се заљуби гледајући жену, а жена слушајући мушкарца." Е, изгледа да се добро за..бо.

ОДГОВОРИТЕ