Cika i vriska zbog Bali-bega

Turski glumac Burak Ozčivit sleteo u Prištinu iz Istanbula, a onda sa svitom stigao u Novi Pazar. Oko 2.000 devojaka zakrčilo ulicu, pa Burak nije izašao iz kombija, mada je trebalo da prošeta.

Zabava 07.04.2016 | 09:51
Cika i vriska zbog Bali-bega

NAOČITI turski glumac, lepotan i lomilac ženskih srca Burak Ozčivit, popularni Bali-beg iz melodrame "Sulejman Veličanstveni" stigao je u sredu pre podne u Novi Pazar.

U grad na Raški i Jošanici, gde je sinoć prisustvovao promociji svog novog filma "Moj brat", Ozčivit je doputovao iz Prištine, gde je sleteo specijalnim letom iz Istanbula. Na aerodromu ga je dočekala delegacija iz Novog Pazara. Oko 11.30 Bali-beg je sa svitom stigao u turističko-ugostiteljski kompleks "Ras" na Pazarištu, nedaleko od manastira Sopoćani. Tu su mu se pridružili domaćini - gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović i potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić. Ponašao se sasvim normalno, a ne kao velika balkanska zvezda.

- Nije imao nikakve posebne zahteve, rekao nam je da jedva čeka da se sretne sa svojim fanovima - kazao nam je Zoran Maksimović, jedan od portparola događaja.

Posle ručka na Pazarištu, gde je ceo kompleks bio "u njegovom posedu" a mere obezbeđenja rigorozne, Bali-beg je nakon gurmanskih đakonija kombijem stigao u centar Novog Pazara, gde ga je, oko 15 časova, uz vrisku i oduševljenje, dočekalo 2.000 fanova, mahom mladih Novopazarki, specijalno doteranih za ovu priliku. Tiskale su se ispred kombija u želji da dotaknu svog idola i slikaju se sa njim. Međutim, vozilo nije moglo da prođe kroz masu do platoa ispred gradske skupštine, pa se crnokosi lepotan samo nakratko pojavio na vratima i mahnuo je egzaltiranim obožavateljkama. Nije prošetao glavnom ulicom kako je bilo planirano, a kombi se potom okrenuo i vratio na Pazarište. Do zaključenja ovog broja nije bilo potvrde da li je Burak obišao i neku crkvu ili džamiju, jer je u njegovom rasporedu bila i poseta kulturno-istorijskim spomenicima ovog kraja.

Za Ozčivita i njegove saradnike u sredu je, kao u Holivudu, u centru Novog Pazara, od Skupštine do ulaza u Koncertnu dvoranu Centra za kulturu, bio postavljen crveni tepih, kojim su Bali-beg i njegova pratnja prošetali pre nego što su ušli na projekciju filma "Moj brat". U dvorani je bilo samo 600 srećnika, iz Novog Pazara i drugih država u regionu, koji su uspeli da kupe kartu za ovaj spektakl.


U SOPOĆANIMA GA ČEKALI I SRBI I MUSLIMANI

PLANIRANO je bilo da Bali-beg obiđe i manastir Sopoćani koji je od Pazarišta, gde je glumac proveo veći deo dana, udaljen samo dva-tri kilometra. Do 17 časova, Ozčivit i njegovi saradnici se tamo nisu pojavili.

- Čekali smo ga ceo dan, u porti je bila i poveća grupa devojaka iz nekoliko sela oko Sopoćana, Srpkinja i Bošnjakinja, koje su došle da ga vide, rukuju se i slikaju sa njim. Baš nam je žao što nije došao, propustili smo jedan lep i radostan događaj - rekao je otac Teoktist, iguman manastira Sopoćani.

BURAK: ODUŠEVLjEN SAM DOČEKOM U SRBIJI, OBEĆAVAM VAM DA ĆU DOĆI PONOVO!

ZNAO sam i ranije da ljudi u Srbiji gledaju moje filmove i serije i da ovde imam mnogo fanova, ali nisam verovao da me ovoliko vole. Danas sam se u to lično uverio!

Ovo je u sredu uveče, pošto je prošetao crvenim tepihom, pred početak premijere filma "Moj brat", rekao turski glumac Burak Ozčivit. Presrećan je, kaže, zbog svega što je doživeo u Srbiji, jer to znači i njemu i njegovoj državi, i obećao da će se vratiti:
- Doći ću ponovo, možda već iduće godine. Voleo bih da dolazim svake godine, to zavisi od mene, ali i od vas ovde. Fantastični ste, hvala vam na divnom dočeku i svemu što ste mi priredili!

Ozčivit je naglasio da je tema njegovog novog filma bratstvo, te da je zbog tih bratskih ideja došao u Novi Pazar i Srbiju.

- Za godinu ili dve snimaćemo film o Bali-begu - otkrio je markantni Burak. - Sa gradonačelnikom Mahmutovićem i ministrom Ljajićem razgovarao sam da, možda, neke scene snimimo u ovom kraju. Poznajem više glumaca iz Srbije, ali ne bih da bilo koga izdvajam.

Bali-beg je naglasio da će danas sa zadovoljstvom biti i gost Beograda, a što se tiče srpske kuhinje, imao je samo reči hvale:

- Jela su vam divna, toliko sam uživao u ovdašnjim specijalitetima, da mi se ne ide iz Novog Pazara!

Novosti

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zenica

07.04.2016 08:20

Kazu da je gey, sta se ove ludare loze beze :D

ODGOVORITE
Name

abc

07.04.2016 18:39

Rekla,kazala.De ti to provjeri pa nam javi.I vi se palite na svaku " Kazu "

Name

Don

07.04.2016 13:51

Bali-beg se uvjerio da su srpska i turska kulura identične, u Srbiji se osjeća kao kod kuće.

ODGOVORITE
Name

Parafilija

08.04.2016 13:15

A zamislite obrnutu situaciju. Da dolazi neka dobra glumica i riba i da stotine i hiljade muškaraca idu da vrište, da je vide i da joj dobace delove intimnog veša i slično. Nepojmljivo je l' da? Još jedan dokaz koliko su nam žene lenje i zaludne. Ja ću da lomim grbaču da prehranim porodicu, a ti ćeš da ideš da vrištiš na ovog gospodina... I onda ćemo da budemo ravnopravni. Ma nemoj. Dučić je jednom prilikom rekao "Muškarac se zaljubi gledajući ženu, a žena slušajući muškarca." E, izgleda da se dobro za..bo.

ODGOVORITE