Оца убио сатаром

Радивоје Игњатовић (63) из Младеновца убио је јутрос ударцима сатаром у главу оца Живорада (83).

Србија 06.04.2016 | 20:25
Оца убио сатаром

Радивоје Игњатовић (63) убио је сатаром свог оца Живорада Игњатовића (83) у среду ујутру око 9 часова, у Младеновцу, у Краља Петра, насред улице код броја 99. Несрећни човек подлегао је тешким повредама главе на ВМА, а узрок злочина, наводно су, нерашћишћени породични односи око наследства.

Несрећни човек је колима младеновачке Хитне помићи превезен на Војно-медицинску академију, где је око 13 часова подлегао тешким повредама на глави. Сину је одређено задржавање од 48 часова и биће приведен тужиоцу.

Како "Новости" сазнају, син је, непосредно пре убиства, наводно ишао улицом иза оца неко време, а онда га је сустигао и ударио сатаром по глави. Иако се трагедија одиграла на главној младеновачкој улици, овај део није толико прометан, па очевидаца није било много.

- Седели смо у кафићу и човек је само упао и рекао: "Убио сам човека, зовите Хитну помоћ" - прича Слободан, муштерија из бифеа "Кватро" у близини ког се трагедија догодила.

"Човек је отрчао узбрдо, низ улицу, а ми смо звали полицију. Прво сам помислио да га је ударио аутомобилом. Остали смо у шоку над призором који смо затекли. Човек је лежао на тротоару, у локви крви".

Како сазнаје лист, син и отац наводно су се годинама спорили око наследства, пошто је отац желео да своју имовину подели једнако, сину Радивоју и ћерки Љиљани.

"Годинама се они свађају око те куће", наводи комшиница Драгица, која живи недалеко од зграде у којој је са супругом становао настрадали.

"Живорад је желео да једну кућу препише ћерки, а једну сину. Мислим и да су се и судили око тога. Син га је годинама због тога притискао, малтретирао, па се Живорад са супругом одселио из те заједничке куће у стан".

У стану у Улици Владимира Ћоровића 10, где је несрећни Живорад живео са супругом, шокирана ћерка Љиљана Мутавџић, али и остали чланови њене породице, нису могли да верују каква их је несрећа снашла.

"Страшно је ово што нам се догодило", говори Љиљана.

"Сви смо у шоку. Годинама смо били одвојени, у свађи. Нешто је морало да се догоди. Али човек никада не очекује баш овако нешто".

(Вечерње новости)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

абц

06.04.2016 18:35

Радивоје обе ти се руке осусиле,кад си их мога дици на оца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Село

06.04.2016 19:01

И руке и ноге а мозак је свакако сув !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да је њему био мој отац

06.04.2016 23:18

Не би имао засто да повуце сатару јер је он све преписао брату. Прије 40 Година је рекао да је тоз бог пореза. Наставио је слати и плацати им порез. Те ја и брат немамо нити једну грану. Све је урадио јер казе нисмо Срби. И нисмо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Халид

07.04.2016 10:39

Како цес монструму на свог Бабу дигнути руку.

ОДГОВОРИТЕ