Oca ubio satarom

Radivoje Ignjatović (63) iz Mladenovca ubio je jutros udarcima satarom u glavu oca Živorada (83).

Srbija 06.04.2016 | 20:25
Oca ubio satarom

Radivoje Ignjatović (63) ubio je satarom svog oca Živorada Ignjatovića (83) u sredu ujutru oko 9 časova, u Mladenovcu, u Kralja Petra, nasred ulice kod broja 99. Nesrećni čovek podlegao je teškim povredama glave na VMA, a uzrok zločina, navodno su, nerašćišćeni porodični odnosi oko nasledstva.

Nesrećni čovek je kolima mladenovačke Hitne pomići prevezen na Vojno-medicinsku akademiju, gde je oko 13 časova podlegao teškim povredama na glavi. Sinu je određeno zadržavanje od 48 časova i biće priveden tužiocu.

Kako "Novosti" saznaju, sin je, neposredno pre ubistva, navodno išao ulicom iza oca neko vreme, a onda ga je sustigao i udario satarom po glavi. Iako se tragedija odigrala na glavnoj mladenovačkoj ulici, ovaj deo nije toliko prometan, pa očevidaca nije bilo mnogo.

- Sedeli smo u kafiću i čovek je samo upao i rekao: "Ubio sam čoveka, zovite Hitnu pomoć" - priča Slobodan, mušterija iz bifea "Kvatro" u blizini kog se tragedija dogodila.

"Čovek je otrčao uzbrdo, niz ulicu, a mi smo zvali policiju. Prvo sam pomislio da ga je udario automobilom. Ostali smo u šoku nad prizorom koji smo zatekli. Čovek je ležao na trotoaru, u lokvi krvi".

Kako saznaje list, sin i otac navodno su se godinama sporili oko nasledstva, pošto je otac želeo da svoju imovinu podeli jednako, sinu Radivoju i ćerki Ljiljani.

"Godinama se oni svađaju oko te kuće", navodi komšinica Dragica, koja živi nedaleko od zgrade u kojoj je sa suprugom stanovao nastradali.

"Živorad je želeo da jednu kuću prepiše ćerki, a jednu sinu. Mislim i da su se i sudili oko toga. Sin ga je godinama zbog toga pritiskao, maltretirao, pa se Živorad sa suprugom odselio iz te zajedničke kuće u stan".

U stanu u Ulici Vladimira Ćorovića 10, gde je nesrećni Živorad živeo sa suprugom, šokirana ćerka Ljiljana Mutavdžić, ali i ostali članovi njene porodice, nisu mogli da veruju kakva ih je nesreća snašla.

"Strašno je ovo što nam se dogodilo", govori Ljiljana.

"Svi smo u šoku. Godinama smo bili odvojeni, u svađi. Nešto je moralo da se dogodi. Ali čovek nikada ne očekuje baš ovako nešto".

(Večernje novosti)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

abc

06.04.2016 20:35

Radivoje obe ti se ruke osusile,kad si ih moga dici na oca.

ODGOVORITE
Name

Selo

06.04.2016 21:01

I ruke i noge a mozak je svakako suv !!!

ODGOVORITE
Name

Da je njemu bio moj otac

07.04.2016 01:18

Ne bi imao zasto da povuce sataru jer je on sve prepisao bratu. Prije 40 Godina je rekao da je toz bog poreza. Nastavio je slati i placati im porez. Te ja i brat nemamo niti jednu granu. Sve je uradio jer kaze nismo Srbi. I nismo.

ODGOVORITE
Name

Halid

07.04.2016 12:39

Kako ces monstrumu na svog Babu dignuti ruku.

ODGOVORITE