Кер: Погубили смо се, само се о рекорду прича!

Тренер Голден Стејта Стив Кер каже да су на његову екипу утицале константне приче у јавности о постављању новог рекорда.

Кошарка 07.04.2016 | 17:00
Кер: Погубили смо се, само се о рекорду прича!

Вориорси су код куће изгубили од Минесоте једног од најгорих тимова лиге, па су сада на 69-9, а рекорд 72-10 држе Чикаго Булсеи из сезоне 1995/1996.

“Толико је медијске пажње на нама, сви говоре о обарању рекорда и нормално је да се мало изгуби концентрација, иста ствар догодила се и пре 20 година. Нисмо играли добро у завршници и то ме не изненађује, лако је погубити се у свим тим стварима. Нисмо у последње време баш били фокусирани“, рекао је тренер Стив Кер, чији тим је изгубио са 124:117 после продужетка.

Слично размишља и Стеф Кари, који је имао 21 поена и 15 асистенција, мада уз очајан шут из игре 7-25.

“Довели смо себе до позиције у којој је тај рекорд реалан циљ, сада морамо да прихватимо изазов који смо сами себи поставили. Наравно, није лако то учинити, то се сада види“, рекао је Кари, а надовезао се Дрејмонд Грин:

“Концентрација је била кључна ствар – када се она изгуби, онда се губе и лопте. Затим следи и лоша одбрана, а то је већ проблем“.

Како би оборили рекорд, Вориорси до краја морају да победе у све четири утакмице – по два пута играју са Сан Антонијом и Мемфисом.

Коментари / 0

Оставите коментар