Ker: Pogubili smo se, samo se o rekordu priča!

Trener Golden Stejta Stiv Ker kaže da su na njegovu ekipu uticale konstantne priče u javnosti o postavljanju novog rekorda.

Košarka 07.04.2016 | 17:00
Ker: Pogubili smo se, samo se o rekordu priča!

Voriorsi su kod kuće izgubili od Minesote jednog od najgorih timova lige, pa su sada na 69-9, a rekord 72-10 drže Čikago Bulsei iz sezone 1995/1996.

“Toliko je medijske pažnje na nama, svi govore o obaranju rekorda i normalno je da se malo izgubi koncentracija, ista stvar dogodila se i pre 20 godina. Nismo igrali dobro u završnici i to me ne iznenađuje, lako je pogubiti se u svim tim stvarima. Nismo u poslednje vreme baš bili fokusirani“, rekao je trener Stiv Ker, čiji tim je izgubio sa 124:117 posle produžetka.

Slično razmišlja i Stef Kari, koji je imao 21 poena i 15 asistencija, mada uz očajan šut iz igre 7-25.

“Doveli smo sebe do pozicije u kojoj je taj rekord realan cilj, sada moramo da prihvatimo izazov koji smo sami sebi postavili. Naravno, nije lako to učiniti, to se sada vidi“, rekao je Kari, a nadovezao se Drejmond Grin:

“Koncentracija je bila ključna stvar – kada se ona izgubi, onda se gube i lopte. Zatim sledi i loša odbrana, a to je već problem“.

Kako bi oborili rekord, Voriorsi do kraja moraju da pobede u sve četiri utakmice – po dva puta igraju sa San Antonijom i Memfisom.

Komentari / 0

Ostavite komentar