Ниш: Шест изненадних смрти у једном дану

У протекла 24 часа у Нишу се догодило шест изненадних смрти углавном млађих људи, речено је агенцији Бета у нишкој Хитној помоћи.

Србија 06.04.2016 | 14:43
Ниш: Шест изненадних смрти у једном дану

Нишлија Д.М. (43) настрадао је јуче око 17.00 часова у Сремској улици, када су на њега пала кола која је поправљао, рекли су агенцији Бета у Хитној помоћи.

П.И. (35) је преминуо услед анафилактичког шока на терминалу нишког аеродрома када га је на ујео инсект, вероватно оса или стршљен.

Екипе нишке Хитне помоћи јуче су пет пута интервенисале на терену због изненадне смрти грађана, с тим што је једна особа реанимирана и збринута на Клиници за каридологију.

Шест особа лакше је повређено синоћ у 22.20 сати у удесу код зграде бившег Грчког конзулата у Нишу, и то четворо у два аутомобила, док су два пешака задобила повреде када их је оборило возило одбачено при судару.

Хитна помоћ у Нишу интервенисала је у протекла 24 сата због рањавања у тучама, али и због тегоба хроничних болесника - повишеног крвног притиска, неуролошких и алергијских тегоба, и код деце с високом температуром, рекли су у тој служби.

Извор: Бета

Коментари / 0

Оставите коментар