Niš: Šest iznenadnih smrti u jednom danu

U protekla 24 časa u Nišu se dogodilo šest iznenadnih smrti uglavnom mlađih ljudi, rečeno je agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći.

Srbija 06.04.2016 | 14:43
Niš: Šest iznenadnih smrti u jednom danu

Nišlija D.M. (43) nastradao je juče oko 17.00 časova u Sremskoj ulici, kada su na njega pala kola koja je popravljao, rekli su agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

P.I. (35) je preminuo usled anafilaktičkog šoka na terminalu niškog aerodroma kada ga je na ujeo insekt, verovatno osa ili stršljen.

Ekipe niške Hitne pomoći juče su pet puta intervenisale na terenu zbog iznenadne smrti građana, s tim što je jedna osoba reanimirana i zbrinuta na Klinici za karidologiju.

Šest osoba lakše je povređeno sinoć u 22.20 sati u udesu kod zgrade bivšeg Grčkog konzulata u Nišu, i to četvoro u dva automobila, dok su dva pešaka zadobila povrede kada ih je oborilo vozilo odbačeno pri sudaru.

Hitna pomoć u Nišu intervenisala je u protekla 24 sata zbog ranjavanja u tučama, ali i zbog tegoba hroničnih bolesnika - povišenog krvnog pritiska, neuroloških i alergijskih tegoba, i kod dece s visokom temperaturom, rekli su u toj službi.

Izvor: Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar