Ана Ивановић мејлом "откачила" Србију!

Српска тенисерка Ана Ивановић одлучила је да се повуче из Фед куп репрезенације Србије због константних напада којима је изложена када игра за национални тим и када није у њему.

Србија 06.04.2016 | 12:43
Ана Ивановић мејлом "откачила" Србију!

Ана се од репрезетнације опростила електронском поштом, открива селекторка Татјана Јечменица Јевтић.

"Тачно је да се Ана Ивановић повукла из репрезентације. Раније овог месеца послала је мејл, који је био адресиран на још неке људе из ТСС, и објаснила нам је зашто не жели више да игра за репрезентацију Србије. У њему је невела да је стално изложена критикама од стране јавности, без обзира да ли игра или не. истакла је да се увек одазивала позиву када је била у могућности да игра, али да је увек била мета критике", открила је Јечменица.

Она је објаснила да је Анин мејл у савез стигао у марту, али да је јавност тек сада сазнала за њега, јер су покушавали да убеде Ану да промени одлуку.

"Челни људи у Савезу покушали су још једном да је убеде да се врати у тим, али се њена одлука није променила. Чекали смо да видимо шта ће да каже, али је одлука коначна", додала је Јечменица Јевтић.

Анино повлачење из репрезентације је уследило уочи важног дуела са селекцијом Белгије за опстанак у Светској Б групи.

"Репрезентација би са Аном и Јеленом Јанковић била међу јачим екипама у Фед купу и могли бисмо да парирамо свима. Овако смо много ослабљени, али морамо даље", додала је Јечменица Јевтић, која је за мечеве 16. и 17. априла позвала Јелену Јанковић, Александру Крунић, Јовану Јакшић, Нину Стојановић и први пут као пету играчицу младу Олгу Даниловић.

(Спортски журнал)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

дзигибау

06.04.2016 10:53

Зјака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

06.04.2016 10:58

Има право девојка! Кад није играла за репрезентацију, била је 'курва'. Кад је играла, била је 'размажена и недовољно посвећена'. Ово је била логична одлука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

06.04.2016 11:10

Паметна, ко још има користи од игре за репрезентацију Србије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па ја

06.04.2016 11:14

Хоце зена да се уда и да зиви на миру?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Африка

06.04.2016 11:51

Није довољно с њом прицано о националном бицу и патриотизму и тако то бива, тако бива када постанес космополита и остала фаранга, а опет на крају, у старости, ће се кајати у себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

06.04.2016 11:52

Требала је то давно урадити.Ајд сад Срби пљујте по њој

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

06.04.2016 12:04

Код Срба, структуре су навикле да те у животу ј.бу кол'ко год могу. Што више вриједиш, то они гледају како да те више јашу и сј.бу. Медјутим, могу како хоће али неће докле хоће. Наравно да ју је њен драги који је Швабо, савјетовао да их једноставно откачи. Нико нормалан неће себи дозволити да га будалом праве они који не знају рекет у руци држати. Шта су они постигли док су играли тенис? Ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

06.04.2016 12:05

Сад це играти за Деутсцхланд. Кад се уда за Сwијни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тр

06.04.2016 12:48

Неце тамо је прејака конкуренција (Андзи и Сабина), остаје јој само да се уда за оног "лепотана" свајнија(како се ово свајни преводи?)

Name

Реља

06.04.2016 14:12

Неце играти за Деутсцхланд.А и слободан је цовек па тако слободно и одлучује када и где це играти.Јел треба да трпи Зивојиновица који се баскари годинама и троши паре као старлета.Ана има мозга и хвала богу пара,а има и децка ту је и удаја. Оставите се глупих коментара.