Ana Ivanović mejlom "otkačila" Srbiju!

Srpska teniserka Ana Ivanović odlučila je da se povuče iz Fed kup reprezenacije Srbije zbog konstantnih napada kojima je izložena kada igra za nacionalni tim i kada nije u njemu.

Srbija 06.04.2016 | 12:43
Ana Ivanović mejlom "otkačila" Srbiju!

Ana se od reprezetnacije oprostila elektronskom poštom, otkriva selektorka Tatjana Ječmenica Jevtić.

"Tačno je da se Ana Ivanović povukla iz reprezentacije. Ranije ovog meseca poslala je mejl, koji je bio adresiran na još neke ljude iz TSS, i objasnila nam je zašto ne želi više da igra za reprezentaciju Srbije. U njemu je nevela da je stalno izložena kritikama od strane javnosti, bez obzira da li igra ili ne. istakla je da se uvek odazivala pozivu kada je bila u mogućnosti da igra, ali da je uvek bila meta kritike", otkrila je Ječmenica.

Ona je objasnila da je Anin mejl u savez stigao u martu, ali da je javnost tek sada saznala za njega, jer su pokušavali da ubede Anu da promeni odluku.

"Čelni ljudi u Savezu pokušali su još jednom da je ubede da se vrati u tim, ali se njena odluka nije promenila. Čekali smo da vidimo šta će da kaže, ali je odluka konačna", dodala je Ječmenica Jevtić.

Anino povlačenje iz reprezentacije je usledilo uoči važnog duela sa selekcijom Belgije za opstanak u Svetskoj B grupi.

"Reprezentacija bi sa Anom i Jelenom Janković bila među jačim ekipama u Fed kupu i mogli bismo da pariramo svima. Ovako smo mnogo oslabljeni, ali moramo dalje", dodala je Ječmenica Jevtić, koja je za mečeve 16. i 17. aprila pozvala Jelenu Janković, Aleksandru Krunić, Jovanu Jakšić, Ninu Stojanović i prvi put kao petu igračicu mladu Olgu Danilović.

(Sportski žurnal)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

dzigibau

06.04.2016 10:53

Zjaka

ODGOVORITE
Name

Dragan

06.04.2016 10:58

Ima pravo devojka! Kad nije igrala za reprezentaciju, bila je 'kurva'. Kad je igrala, bila je 'razmažena i nedovoljno posvećena'. Ovo je bila logična odluka.

ODGOVORITE
Name

Aa

06.04.2016 11:10

Pametna, ko još ima koristi od igre za reprezentaciju Srbije

ODGOVORITE
Name

Pa ja

06.04.2016 11:14

Hoce zena da se uda i da zivi na miru?

ODGOVORITE
Name

Afrika

06.04.2016 11:51

Nije dovoljno s njom pricano o nacionalnom bicu i patriotizmu i tako to biva, tako biva kada postanes kosmopolita i ostala faranga, a opet na kraju, u starosti, će se kajati u sebi.

ODGOVORITE
Name

DrAgan

06.04.2016 11:52

Trebala je to davno uraditi.Ajd sad Srbi pljujte po njoj

ODGOVORITE
Name

divlja jabuka

06.04.2016 12:04

Kod Srba, strukture su navikle da te u životu j.bu kol'ko god mogu. Što više vrijediš, to oni gledaju kako da te više jašu i sj.bu. Medjutim, mogu kako hoće ali neće dokle hoće. Naravno da ju je njen dragi koji je Švabo, savjetovao da ih jednostavno otkači. Niko normalan neće sebi dozvoliti da ga budalom prave oni koji ne znaju reket u ruci držati. Šta su oni postigli dok su igrali tenis? Ništa.

ODGOVORITE
Name

Iskreno

06.04.2016 12:05

Sad ce igrati za Deutschland. Kad se uda za Swijni.

ODGOVORITE
Name

tr

06.04.2016 12:48

Nece tamo je prejaka konkurencija (Andzi i Sabina), ostaje joj samo da se uda za onog "lepotana" svajnija(kako se ovo svajni prevodi?)

Name

Relja

06.04.2016 14:12

Nece igrati za Deutschland.A i slobodan je covek pa tako slobodno i odlučuje kada i gde ce igrati.Jel treba da trpi Zivojinovica koji se baskari godinama i troši pare kao starleta.Ana ima mozga i hvala bogu para,a ima i decka tu je i udaja. Ostavite se glupih komentara.