Дијете ишетало из вртића, васпитачица рекла мајци: Имаш друго!

Када је довела дете у вртић у Смедеревској Паланци, Ивана Михаиловић није ни у најцрњим мислима могла да предвиди шта ће се догодити.

Србија 06.04.2016 | 11:36
Дијете ишетало из вртића, васпитачица рекла мајци: Имаш друго!

"Оставила сам ћеркицу око осам сати. Само неколико минута касније, дете је било насред главне улице, стотинак метара од вртића. Једна мајка ју је зауставила и питала чија је, а наишао је срећом и комшија који нас познаје, узео дете и одвео назад до вртића. Не смем ни да помислим шта би се догодило да је остала на улици којом јуре аутомобили", прича мајка Ивана Михајловић.

"Све је још у поступку и рано је да дам неку оцену да ли се баш тако догодило или није, нити могу неког од запослених без аргумената да оптужим", каже Снежана Вуруна, директорка Предшколске установе „Чика Јова Змај“, у чијем је саставу и овај вртић.

Директорка не одбацује могућност да се нешто слично деси у гужви јутарњег пријема, да дете крене за родитељем, али исто тако тврди и да мајка с којом је истог дана разговарала претерује у својим тврдњама. Дете, објашњава, ниједног момента није било изложено саобраћају, други родитељ га је после неколико корака вратио у вртић.

"Покушала сам у разговору да је смирим, замолила да се не узбуђује, него да оде кући код малог детета које има, јер се породила пре петнаестак дана, а сад чујем да је и то изврнула. Прича како сам јој наводно рекла да има друго дете и да не би било страшно... Ма, не могу ни да поновим, хтела сам да се онесвестим када сам чула. Па, да ли мислите да бих ја тако нешто могла да изговорим? Уосталом, имам сведоке, нисмо биле саме у канцеларији" тврди директорка.

„Хвала богу, имаш друго дете...“

"Јесте, рекла ми је баш тако, да је погинуло, хвала богу имаш друго, сад си се породила. Када сам запретила да ћу да дам све у новине, казала је да је добро да сам јој то рекла, да зна да се припреми", тврди Ивана Михајловић.

Извор: Блиц/Курир

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ШУЦО

06.04.2016 09:53

Знам ја добро Ивану. Зна та да исфолира ситуацију само да би била у центру пажње. Боље би јој било да дијете окупа и пресвуче. Комшија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пола-пола

06.04.2016 11:56

Ни ти ни ми не знамо како је било. 50% на мајциној, 50% на страни вртица, док се не утврде околности, ако се икако утврде. Зато немојмо бити пристрасни, ни с овим и оним мотивима.

Name

Бања лука

06.04.2016 10:19

Добродошли међу дивљаке Србе,шиптаре,бошњаке,хрвате,словенце,црногорце,македонце и остале. Директорка мора под хитно да поднесе оставку и заједно са васоитачима односно васпитачицама у затвор моментално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бедем

06.04.2016 11:45

Ма где ,директорица никад нису криви'бог са вама.

Name

Ре Бањалука

06.04.2016 10:37

Затвори ти предсједника и владу у затвор.

ОДГОВОРИТЕ