Вучић и Изетбеговић 12. априла у Мостару

Премијер Александар Вучић састаће се 12. априла у Мостару са председавајућим Председништва БиХ Бакиром Изетбеговићем, пише "Политика", позивајући се на изворе у Влади Србије.

Босна и Херцеговина 06.04.2016 | 09:50
Вучић и Изетбеговић 12. априла у Мостару

Вучић и Изетбеговић разговараће о свим отвореним питањима јер, како истичу исти извори, "нема простора за нове сукобе".

На привредном скупу у Мостару, Вуцицћ ће се, како се додаје, осим са Изетбеговићем, састати и са Младеном Иванићем и Драганом Човићем, српским и хрватским чланом Председништва БиХ, а у овај херцеговачки град долазе и председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић, председник Црне Горе Филип Вујановић, словачки председник Андреј Киска и америчка амбасадорка у БиХ Морин Кормак.

"И поред најаве Изетбеговића да Сарајево новим хашким пресудама на сваки начин покушава да нађе повод за нову тужбу БиХ против Србије пред Међународним судом правде, Београд не одустаје од помирења", констатује "Политика".

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Драган

06.04.2016 08:36

Таман да га Вучко приупита за онај линч у Поточарима. Ко с Бакиром тикве сади, о главу му се лупају! Сваки српски политичар то треба да има на уму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАСНО

06.04.2016 09:22

Сценарио из Поточара су припремили Изетбеговић и Додик, да замажу очи сиротињи, те наводно да учврсте своје позиције свако на својој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник рс.

06.04.2016 11:08

Сад бакирциц смисља како овог пута да му додју главе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

07.04.2016 11:13

Е мој Вучићу, лижеш се са свим непријатељима српског народа од Србије до САД-а а сада ће ти исти отети Рашку област. Желим ти најгори могући резултат на изборима.

ОДГОВОРИТЕ