Vučić i Izetbegović 12. aprila u Mostaru

Premijer Aleksandar Vučić sastaće se 12. aprila u Mostaru sa predsedavajućim Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, piše "Politika", pozivajući se na izvore u Vladi Srbije.

Bosna i Hercegovina 06.04.2016 | 09:50
Vučić i Izetbegović 12. aprila u Mostaru

Vučić i Izetbegović razgovaraće o svim otvorenim pitanjima jer, kako ističu isti izvori, "nema prostora za nove sukobe".

Na privrednom skupu u Mostaru, Vucicć će se, kako se dodaje, osim sa Izetbegovićem, sastati i sa Mladenom Ivanićem i Draganom Čovićem, srpskim i hrvatskim članom Predsedništva BiH, a u ovaj hercegovački grad dolaze i predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, predsednik Crne Gore Filip Vujanović, slovački predsednik Andrej Kiska i američka ambasadorka u BiH Morin Kormak.

"I pored najave Izetbegovića da Sarajevo novim haškim presudama na svaki način pokušava da nađe povod za novu tužbu BiH protiv Srbije pred Međunarodnim sudom pravde, Beograd ne odustaje od pomirenja", konstatuje "Politika".

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dragan

06.04.2016 08:36

Taman da ga Vučko priupita za onaj linč u Potočarima. Ko s Bakirom tikve sadi, o glavu mu se lupaju! Svaki srpski političar to treba da ima na umu.

ODGOVORITE
Name

JASNO

06.04.2016 09:22

Scenario iz Potočara su pripremili Izetbegović i Dodik, da zamažu oči sirotinji, te navodno da učvrste svoje pozicije svako na svojoj strani.

ODGOVORITE
Name

zvornik rs.

06.04.2016 11:08

Sad bakircic smislja kako ovog puta da mu dodju glave

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

07.04.2016 11:13

E moj Vučiću, ližeš se sa svim neprijateljima srpskog naroda od Srbije do SAD-a a sada će ti isti oteti Rašku oblast. Želim ti najgori mogući rezultat na izborima.

ODGOVORITE