Убио жену и свастику, па скакао по њима?!

У штајерском месту Капфенбергу (Капфенбергу) држављанин Србије убио је своју супругу (30) и њену сестру (29) на сред улице.

Свијет 06.04.2016 | 07:38
Убио жену и свастику, па скакао по њима?!

Злочин се догодио у понедељак поподне испред једног супермаркета на раскршћу путева Б20 и Б116 (Европа трг) где је убица (33) у заседи чекао жену и свастику, такође пореклом из Србије. Када су се појавиле око 14 сати он је искочио пред њих и избо их ножем на сред улице пред бројним очевицима који су били у шоку. Сведоци тврде да је био веома суров приликом убиства две жене, да их није само избо, већ по њима и скакао.

Према првим информацијама мотив овог гнусног злочина је љубомора. Наиме овог незапосленог држављанина Србије, жена је недавно напустила и поднела захтев за развод. Наводно је убица у време злочина био под дејством алкохола и дроге.

Убица је побегао са места злочина, али је убрзо ухапшен на једној пумпи која се налази недалеко од супермаркета захваљујући очевицима који су га пријавили.

Санџачки медији јављају да је убица иницијала Р.Р. (33) пореклом из села Рибариће смештеног у близини Тутина. 

Према саопштењу полиције убица се налази у затвору полицијске станице Капфенберг и против њега је покренут кривични поступак. Према изјави инспектора злочин је почињен ловачким ножем.

И жртве и убица су становници Капфенберга, сви су пореклом из Србије. Полиција је саопштила да је приликом напада сестрама нанео више убодних рана, а обдукција ће утврдити њихов тачан број. Иза његове супруге је остало троје деце, а иза њене сестре двоје.

У покушају да помогне несретним сестрама и одбрани их од побеснелог нападача повређен је и један мушкарац који је смештен у клиничко болнички центар.

Извор: Курир/Аваз

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

смрт

06.04.2016 05:46

Одмах истом мером вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мустафа Кајгани

06.04.2016 06:57

Убица је РАФЕТ Р! Зена Ениса, свастика Езиха!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није свако ја

06.04.2016 06:58

Е мој земљаче, поред оволико женског свијета да неког из љубоморе убијаш. Моја жена је мени након 20 година брака прије мјесец дана дала на развод, имам троје дивне дјеце, алиментацију морам да им плаћам, тражим себи стан и ако бог да могу да нађем себи женску особу, за све само на луди камен више се не пењем. Данашњи женски свијет неће да ради, лијене су, дјецу би да рађају а о њима нека се други брину, тако и ова моја. Срећан јој пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сссс

06.04.2016 12:27

Како српског порекла име рафат сто се год деси лосе срби па када неко несто уради написи да је србин или муслиман или хрват или албанац само да окаљате србе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

06.04.2016 16:12

У Аустрији се народ гледа по дрзављанству а не по нацији то је Европска унија