Ubio ženu i svastiku, pa skakao po njima?!

U štajerskom mestu Kapfenbergu (Kapfenbergu) državljanin Srbije ubio je svoju suprugu (30) i njenu sestru (29) na sred ulice.

Svijet 06.04.2016 | 07:38
Ubio ženu i svastiku, pa skakao po njima?!

Zločin se dogodio u ponedeljak popodne ispred jednog supermarketa na raskršću puteva B20 i B116 (Evropa trg) gde je ubica (33) u zasedi čekao ženu i svastiku, takođe poreklom iz Srbije. Kada su se pojavile oko 14 sati on je iskočio pred njih i izbo ih nožem na sred ulice pred brojnim očevicima koji su bili u šoku. Svedoci tvrde da je bio veoma surov prilikom ubistva dve žene, da ih nije samo izbo, već po njima i skakao.

Prema prvim informacijama motiv ovog gnusnog zločina je ljubomora. Naime ovog nezaposlenog državljanina Srbije, žena je nedavno napustila i podnela zahtev za razvod. Navodno je ubica u vreme zločina bio pod dejstvom alkohola i droge.

Ubica je pobegao sa mesta zločina, ali je ubrzo uhapšen na jednoj pumpi koja se nalazi nedaleko od supermarketa zahvaljujući očevicima koji su ga prijavili.

Sandžački mediji javljaju da je ubica inicijala R.R. (33) poreklom iz sela Ribariće smeštenog u blizini Tutina. 

Prema saopštenju policije ubica se nalazi u zatvoru policijske stanice Kapfenberg i protiv njega je pokrenut krivični postupak. Prema izjavi inspektora zločin je počinjen lovačkim nožem.

I žrtve i ubica su stanovnici Kapfenberga, svi su poreklom iz Srbije. Policija je saopštila da je prilikom napada sestrama naneo više ubodnih rana, a obdukcija će utvrditi njihov tačan broj. Iza njegove supruge je ostalo troje dece, a iza njene sestre dvoje.

U pokušaju da pomogne nesretnim sestrama i odbrani ih od pobesnelog napadača povređen je i jedan muškarac koji je smešten u kliničko bolnički centar.

Izvor: Kurir/Avaz

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

smrt

06.04.2016 05:46

Odmah istom merom vratiti.

ODGOVORITE
Name

Mustafa Kajgani

06.04.2016 06:57

Ubica je RAFET R! Zena Enisa, svastika Eziha!

ODGOVORITE
Name

nije svako ja

06.04.2016 06:58

E moj zemljače, pored ovoliko ženskog svijeta da nekog iz ljubomore ubijaš. Moja žena je meni nakon 20 godina braka prije mjesec dana dala na razvod, imam troje divne djece, alimentaciju moram da im plaćam, tražim sebi stan i ako bog da mogu da nađem sebi žensku osobu, za sve samo na ludi kamen više se ne penjem. Današnji ženski svijet neće da radi, lijene su, djecu bi da rađaju a o njima neka se drugi brinu, tako i ova moja. Srećan joj put.

ODGOVORITE
Name

ssss

06.04.2016 12:27

Kako srpskog porekla ime rafat sto se god desi lose srbi pa kada neko nesto uradi napisi da je srbin ili musliman ili hrvat ili albanac samo da okaljate srbe.

ODGOVORITE
Name

Ja

06.04.2016 16:12

U Austriji se narod gleda po drzavljanstvu a ne po naciji to je Evropska unija