Неготин: Пронађено тијело нестале дјевојчице

Полиција је у Неготину пронашла беживотно женско тело, београдски медији објављују да се ради о несталој девојчици Марији Белчић.

Србија 05.04.2016 | 17:20
Неготин: Пронађено тијело нестале дјевојчице

Ученица седмог разреда је нестала из куће њеног деде у ноћи између недеље и понедељка и од тада је трајала потрага за њом.

Према сазнањима, девојчица је извршила самоубиство скоком са силоса некадашњег "Житомлина" у Неготину, недалеко од Техничке школе.

"Вечерње новости" су претходно објавиле да је деда 13-годишњу унуку последњи пут чуо око два сата у ноћи између недеље и понедељка, када је из своје собе прошла кроз сестрину и отишла у купатило, после чега јој се губи сваки траг.

Маријин отац каже да је из купатила изашла напоље кроз бочни улаз, додаје да никада нису у породици имали проблема с њом, осим што су јој недавно забранили употребу мобилног телефона, интернета и изласке јер је “попустила у школи и мало више се виђала са дечком“.

Горан Белчић је навео и да је Марија око 2.45 послала поруку дечку у којој му се захвалила што је био уз њу и написала да ће га увек имати у срцу макар он био са другом, али је додао да није знао како да разуме ту поруку.

(Новости)

Коментари / 0

Оставите коментар