Negotin: Pronađeno tijelo nestale djevojčice

Policija je u Negotinu pronašla beživotno žensko telo, beogradski mediji objavljuju da se radi o nestaloj devojčici Mariji Belčić.

Srbija 05.04.2016 | 17:20
Negotin: Pronađeno tijelo nestale djevojčice

Učenica sedmog razreda je nestala iz kuće njenog dede u noći između nedelje i ponedeljka i od tada je trajala potraga za njom.

Prema saznanjima, devojčica je izvršila samoubistvo skokom sa silosa nekadašnjeg "Žitomlina" u Negotinu, nedaleko od Tehničke škole.

"Večernje novosti" su prethodno objavile da je deda 13-godišnju unuku poslednji put čuo oko dva sata u noći između nedelje i ponedeljka, kada je iz svoje sobe prošla kroz sestrinu i otišla u kupatilo, posle čega joj se gubi svaki trag.

Marijin otac kaže da je iz kupatila izašla napolje kroz bočni ulaz, dodaje da nikada nisu u porodici imali problema s njom, osim što su joj nedavno zabranili upotrebu mobilnog telefona, interneta i izlaske jer je “popustila u školi i malo više se viđala sa dečkom“.

Goran Belčić je naveo i da je Marija oko 2.45 poslala poruku dečku u kojoj mu se zahvalila što je bio uz nju i napisala da će ga uvek imati u srcu makar on bio sa drugom, ali je dodao da nije znao kako da razume tu poruku.

(Novosti)

Komentari / 0

Ostavite komentar