Ана Ивановић завршила са Србијом!

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић одлучила је да оконча репрезентативну каријеру, потврђено је за Б92.

Тенис 05.04.2016 | 17:00
Ана Ивановић завршила са Србијом!

Ивановићева је пре неколико недеља мејлом обавестила Тениски савез Србије да више неће играти за национални тим, ТСС је покушао да је убеди да се предомисли, али се то није догодило.

Она је као један до разлога напуштања репрезентације истакла константне критике и осуде јавности, новинара, људи, те коментара на интернету, који нису показивали разумевање и када игра и када не игра за Србију.

Селектор Фед куп тима Србије Татјана Јечменица је истакла жаљење због одлуке најбоље рангиране српске тенисерке.

"Примила сам ту информацију без икакве осуде. Мени је много жао што неће бити с нама јер смо с њом много јачи тим. Мени као селектору остаје да поштујем њену одлуку, као и одлуке свих других тенисерки", рекла је Јечменица за Б92.

Б92 је контактирао и Анинон агента Шема Џејкобса, који је неколико пута поновио да не може да коментарише ову ситуацију.

Ова одлука неће угрозити наступ Ивановићеве на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру предстојећег лета, јер је испунила квоту по броју наступа за репрезентацију у Фед купу.

Деветнаеста тенисерка света је врхунац са Србијом доживела 2012. када је поражена у финалу од Чешке, а први пут за ФЕД куп тим наступала је још 2006. године.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ја

05.04.2016 15:20

Паметна што даље од Србије то боље

ОДГОВОРИТЕ
Name

тузно али се мозе разумјети

05.04.2016 20:01

Све најљепсе за Ану. Некада је најбоље играти само за себе. Мозда једини нацин да поврати стару снагу и добије додатну мотивацију.

ОДГОВОРИТЕ