Оптужница против тројице специјалаца

Специјално тужилаштво Републике Српске подигло је оптужницу против припадника Јединице специјалне полиције МУП-а Владана Малића, Горана Параша и Александра Поповића, те сувласника ауто-куће "Кватро" Олега Банде због сумње да су починили кривично дјело организовани криминал у вези са разбојништвом и недозвољеном производњом и прометом оружја.

Република Српска 05.04.2016 | 14:00
Оптужница против тројице специјалаца

Оптужница их терети да су, као припадници злочиначког удружења чији је Малић организатор, заједно са припадницима специјалне полиције Жељком Инђићем, Гораном Јањузом и радником агенције за транспорт новца "Сектор секјурити" Данијелом Кузмићем у септембру прошле године на ауто-путу Бањалука-Градишка, пуцајући из аутоматских пушака и пријетњом ручним ракетним бацачем, зауставили возило за транспорт новца из којег су узели 616.548 КМ Уникредит банке Бањалука.

Малић, Параш, Поповић и Банда налазе се у притвору, а оптужницом је предложено да им притвор буде продужен до окончања главног претреса, саопштено је из Специјалног тужилаштва.

Извор: Срна

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Симиц Синиса

05.04.2016 12:53

Треба говна стрељати

ОДГОВОРИТЕ
Name

контрапункт

05.04.2016 13:46

Зашто, зар су они далеко најгори? Има сто пута горих од њих. Па нико није ни ухапшен а камоли осудјен а о стрељању ни говора. А нестале су милијарде. А то су обични глупи клипани. Упутити их на петогодишњи друштвено корисни рад у неком каменолому.

Name

мами

05.04.2016 13:13

Уместо беспрекоран досије, они криминалци висег ранга. Теско ли је постеном свету!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миладин

06.04.2016 06:12

Угледали се на предсједника - сви кажу да је способан а ко је крив сто ти ниси- па и полицајци показују способност .

ОДГОВОРИТЕ