Optužnica protiv trojice specijalaca

Specijalno tužilaštvo Republike Srpske podiglo je optužnicu protiv pripadnika Jedinice specijalne policije MUP-a Vladana Malića, Gorana Paraša i Aleksandra Popovića, te suvlasnika auto-kuće "Kvatro" Olega Bande zbog sumnje da su počinili krivično djelo organizovani kriminal u vezi sa razbojništvom i nedozvoljenom proizvodnjom i prometom oružja.

Republika Srpska 05.04.2016 | 14:00
Optužnica protiv trojice specijalaca

Optužnica ih tereti da su, kao pripadnici zločinačkog udruženja čiji je Malić organizator, zajedno sa pripadnicima specijalne policije Željkom Inđićem, Goranom Janjuzom i radnikom agencije za transport novca "Sektor sekjuriti" Danijelom Kuzmićem u septembru prošle godine na auto-putu Banjaluka-Gradiška, pucajući iz automatskih pušaka i prijetnjom ručnim raketnim bacačem, zaustavili vozilo za transport novca iz kojeg su uzeli 616.548 KM Unikredit banke Banjaluka.

Malić, Paraš, Popović i Banda nalaze se u pritvoru, a optužnicom je predloženo da im pritvor bude produžen do okončanja glavnog pretresa, saopšteno je iz Specijalnog tužilaštva.

Izvor: Srna

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Simic Sinisa

05.04.2016 12:53

Treba govna streljati

ODGOVORITE
Name

kontrapunkt

05.04.2016 13:46

Zašto, zar su oni daleko najgori? Ima sto puta gorih od njih. Pa niko nije ni uhapšen a kamoli osudjen a o streljanju ni govora. A nestale su milijarde. A to su obični glupi klipani. Uputiti ih na petogodišnji društveno korisni rad u nekom kamenolomu.

Name

mami

05.04.2016 13:13

Umesto besprekoran dosije, oni kriminalci viseg ranga. Tesko li je postenom svetu!

ODGOVORITE
Name

Miladin

06.04.2016 06:12

Ugledali se na predsjednika - svi kažu da je sposoban a ko je kriv sto ti nisi- pa i policajci pokazuju sposobnost .

ODGOVORITE