Отхранила братића, а он је заклао због пензије

Према незваничним информацијама, убица Фуаде Махмић (46) је њен братић М.М. (18) који је после убиства покушао да напусти државу. Он је при извршењу овог гнусног злочина имао помагача.

Босна и Херцеговина 05.04.2016 | 10:00
Отхранила братића, а он је заклао због пензије

Према незваничним информацијама највише убода на телу несрећна Фуада има у пределу врата, седам - осам, а видљиве су повреде дуж целог тела. Морив убиства за сада није познат али се спекулише да може да буде финансијске природе.

Азира Махмић, рођака Фуаде Махмић (46) из Плаховића код Зенице чије је беживотно тело пронађено јуче на карај реке Босне, испод жељезничког моста у месту Блатуша, тврди да је братић М.М. (18), којег је полиција ухапсила, са Фуадом отишао у петак да подигну пензију.

"Фуада је одгојила М.М. и не можемо да верујемо је он убио. Фуада је убијена у својој кући у једној малој собици, а потом је убица аутом тело одвезао и бацио поред реке.

Како сам чула Фуада је имала неког човека с којим се виђала и који јој је долазио у кућу. Слао јој је писма по возачима аутобуса. Наводно је полиција пронашла једно писмо у којем јој је написао да ће је смакнути ако га остави", казала је Азира.

Да подсетимо, Фуада Махмић је претучена, мучена, дављена и заклана, а њено тијело умотано је потом у чаршаф, које је јуче са свезаним рукама и ногама пронашао рибар. Последњи пут Фуада је, према речима њених комшија из села Плаховићи, виђена када је кренула да подигне пензију, а затим је хтела да обиђе сестру која живи у Барама код Зенице.

Полиција је претресом куће у којој је живела заједно са сином од брата у Плаховићима, пронашла одређене предмете који могу да служе као предмет истраге. По налогу дежурног тужиоца, беживотно тијело је превезено у просектуру Кантоналне болнице Зеница, гдје ће бити извршена обдукција истог, како би се утврдили узроци и околности под којим је наступила смрт.

Извор: аваз.ба

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

нн

05.04.2016 09:18

Ето водиш, туга и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биби

05.04.2016 09:48

Какво друство таква омладина. Назалост...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензија

05.04.2016 20:55

Ваљда има из иностранства јер је 6. марта била пензија за децембар 2015. Не знам ко би кога клао за 4 пензије годисње. Треба сацекати мало или се боље информисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободна Босна јавља

06.04.2016 12:07

Дотицна је имала италијанску пензију. Ј@нуарска из Федерације је за мјесец дана.

ОДГОВОРИТЕ