Београд: Бали-бег ће пловити Савом

Бурак Озчивит, најпопуларнији глумац серије „Сулејман Величанствени“ доће ће из Новог Пазара у наш Београд, где ће се задржати само један дан, сазнаје „Блиц“.

Србија 04.04.2016 | 21:50
Београд: Бали-бег ће пловити Савом

Иако је било планирано да Бали-бег у Београду остане два дана, због пословних обавеза и премијере филма „Мој брат“ која га, након Новог Пазара, очекује и у Бриселу, глумац ће на неколико сати свратити у српску престоницу.

Ово је била идеја српског министра трговине, туризма и телекомуникација Расима Љајића, који ће бити његов домаћин. Већ 7. априла увече, Бурак лети даље.

"Ако Бурак не дође у Београд, као да није био у Србији! Мислим да је то важно и за нас, што због његове популарности, а и због тога што с њим долазе и турске телевизије и продуценти свих гледаних турских серија. Добро је и за њега јер промовише филм", рекао нам је министар.

"Бурак није имао посебан захтев за боравак у Београду. Предложио сам његовом тиму да изнајмимо бродић и да крстаримо рекама. Ако буде лепо време, ићи ћемо и на Калемегдан. Бурак је одушевљен чињеницом што ће коначно посетити Србију", додаје Расим.

Министар нам је рекао да ових дана не може да се јави на све позиве које му упућују Буракови обожаватељи.

"Видели сте колику је пажњу изазвала вест да долази. Свакодневно ме много њих зове", каже нам Љајић.

С Бураком долази и тим продуцената пореклом из Новог Пазара. Друштво му, ипак, неће правити вереница Фахрије.

"Није желео додатно обезбеђење тако да ће обожаватељке моћи да се фотографишу с њим", каже нам Расим и додаје да се број туриста који у Србију долазе из Турске увећао 40 одсто, па овакви потези доприносе добрим односима двеју држава.

На питање какав ће мени бити спремљен за њега и да ли ће глумца упознати с премијером Александром Вучићем, министар каже:

"Не верујем да ће се упознати јер његов долазак нема политичку конотацију. За мени још нисмо одлучили. Ћевапе ће јести у Новом Пазару јер нигде нема бољих! А за Београд ћемо видети, сигурно ћемо нешто слично понудити".

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Османлија

04.04.2016 20:05

Ми Срби смо комплексаши каквих нема на свету ...., баш смо небеске птице ( Народ ) !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пс

04.04.2016 22:00

Марс бре у ПМ...

ОДГОВОРИТЕ