Beograd: Bali-beg će ploviti Savom

Burak Ozčivit, najpopularniji glumac serije „Sulejman Veličanstveni“ doće će iz Novog Pazara u naš Beograd, gde će se zadržati samo jedan dan, saznaje „Blic“.

Srbija 04.04.2016 | 21:50
Beograd: Bali-beg će ploviti Savom

Iako je bilo planirano da Bali-beg u Beogradu ostane dva dana, zbog poslovnih obaveza i premijere filma „Moj brat“ koja ga, nakon Novog Pazara, očekuje i u Briselu, glumac će na nekoliko sati svratiti u srpsku prestonicu.

Ovo je bila ideja srpskog ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića, koji će biti njegov domaćin. Već 7. aprila uveče, Burak leti dalje.

"Ako Burak ne dođe u Beograd, kao da nije bio u Srbiji! Mislim da je to važno i za nas, što zbog njegove popularnosti, a i zbog toga što s njim dolaze i turske televizije i producenti svih gledanih turskih serija. Dobro je i za njega jer promoviše film", rekao nam je ministar.

"Burak nije imao poseban zahtev za boravak u Beogradu. Predložio sam njegovom timu da iznajmimo brodić i da krstarimo rekama. Ako bude lepo vreme, ići ćemo i na Kalemegdan. Burak je oduševljen činjenicom što će konačno posetiti Srbiju", dodaje Rasim.

Ministar nam je rekao da ovih dana ne može da se javi na sve pozive koje mu upućuju Burakovi obožavatelji.

"Videli ste koliku je pažnju izazvala vest da dolazi. Svakodnevno me mnogo njih zove", kaže nam Ljajić.

S Burakom dolazi i tim producenata poreklom iz Novog Pazara. Društvo mu, ipak, neće praviti verenica Fahrije.

"Nije želeo dodatno obezbeđenje tako da će obožavateljke moći da se fotografišu s njim", kaže nam Rasim i dodaje da se broj turista koji u Srbiju dolaze iz Turske uvećao 40 odsto, pa ovakvi potezi doprinose dobrim odnosima dveju država.

Na pitanje kakav će meni biti spremljen za njega i da li će glumca upoznati s premijerom Aleksandrom Vučićem, ministar kaže:

"Ne verujem da će se upoznati jer njegov dolazak nema političku konotaciju. Za meni još nismo odlučili. Ćevape će jesti u Novom Pazaru jer nigde nema boljih! A za Beograd ćemo videti, sigurno ćemo nešto slično ponuditi".

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Osmanlija

04.04.2016 20:05

Mi Srbi smo kompleksaši kakvih nema na svetu ...., baš smo nebeske ptice ( Narod ) !!

ODGOVORITE
Name

Ps

04.04.2016 22:00

Mars bre u PM...

ODGOVORITE