Хронологија трагедије и убиство пјевачице

Трагична смрт Јелене Марјановић, рођене Крсмановић, обавијена је велом тајне. Полиција је након двадесеточасовне потраге јуче поподне пронашла њено беживотно тело у каналу у борчанском насељу Црвенка недалеко од места где је у суботу поподне нестала.

Србија 04.04.2016 | 22:53
Хронологија трагедије и убиство пјевачице

Овако су изгледала 24 сата драме и потраге за певачицом, која је, нажалост, окончана проналаском њеног беживотног тела и сазнањем да је Јелена убијена.

СУБОТА

15.00 - Према сведочењу њеног супруга, Зорана Марјановића, Јелена, он и њихова петогодишња ћеркица су у 15 сати у суботу изашли из куће у Борчи и кренули у шетњу по Црвенки.

15.35 - Јелена се преко мобилног телефона чула са својом мајком.

15.50 - Према речима Зорана Марјановића, Јелена се растаје од њега и ћеркице на Црвенки. Они остају на пољани да се играју, док она одлази на трчање поред насипа.

16.50 - Јеленина мајка поново зове ћерку, међутим њен позив неко одбија.

Јеленин супруг је у првој изјави медијима рекао да се певачица јавила на позив своје мајке док је била на половини стазе, јер јој је мајка болесна. Он је тада репортерима "Блица" рекао да му је ташта пренела Јеленине речи да "само иде да истрчи, па ће јој донети храну кући".

17.20 - Према речима Јеленине куме, која је јуче разговарала са репортерима "Блица", певачицина мајка пола сата касније поново зове своју ћерку. На тај позив се неко јавља, али чак 43 секунде ћути.

20.00 - Јеленин супруг, Зоран, полицији пријављује да је Јелена нестала. Полиција, породици и пријатељи се одмах укључују у потрагу за певачицом. Медији су, такође, одмах објавили апел да се полицији јави свако ко има неке информације о несталој певачици.

Полицијска потрга трајала је током целе ноћи.

НЕДЕЉА

5.00 - У недељу рано ујутру полиција на Црвенки проналази певачицину тренерку, патику, мобилни телефон и трагове крви. Јеленина пријатељица дошла је на лице места и новинарима "Блица" рекла да она никада не би својевољно отишла од куће, напустила супруга и ћеркицу.

8.00 - Рано ујутру Зоран Марјановић је поново позван у полицијску станицу на испитивање.

12.00 - Неколико сати касније само неколико метара даље, у каналу иза шипражја поред пута полиција проналази Јеленино беживотно тело.

13.00 - Министар полиције Небојша Стефановић саопштио је да је тело Јелене Марјановић пронађено. Убрзо је откривено и да је она убијена и да су на њеном телу видљиве повреде оштрим предметом.

13.30 - У Јелениној кући у Борчи породица и пријатељи из медија сазнају трагичну вест. Мук, сузе, кукњава и туга испунили су њихов дом и насеље. Пријатељи су у сузама и неверици говорили да су се свим силама надали да је њихова Јелена још жива.

15.00 - Јеленино тело, које је пронађено недалеко од насипа на којем је џогирала, однето је на обдукцију.

16.00 - Ивица Ајдаревић, кум Јелене и њеног супруга, за "Блиц" прича да не зна ко би могао да је убије, али и да је забринут што Зорана цео дан држе у полицијској станици и "малтретирају га са тако дугим саслушањем".

18.50 - "Блиц" сазнаје да је Зоран Марјановић прошао полиграфско испитвање у полицији, међутим, он ни тада није пуштен из полицијске станице, већ у њој остаје. Према сазнањима "Блица" још неки од чланова породице Марјановић биће полиграфски тестирани, али то не значи да је било ко од њих осумњичен за Јеленино убиство.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Туга, бол и сузе

05.04.2016 01:04

Јецо нека ти је лака црна земља ово је велики ударац, бол за све нас твоје фанове и родбину,ономе ко те је убио зелим све најгоре

ОДГОВОРИТЕ