Hronologija tragedije i ubistvo pjevačice

Tragična smrt Jelene Marjanović, rođene Krsmanović, obavijena je velom tajne. Policija je nakon dvadesetočasovne potrage juče popodne pronašla njeno beživotno telo u kanalu u borčanskom naselju Crvenka nedaleko od mesta gde je u subotu popodne nestala.

Srbija 04.04.2016 | 22:53
Hronologija tragedije i ubistvo pjevačice

Ovako su izgledala 24 sata drame i potrage za pevačicom, koja je, nažalost, okončana pronalaskom njenog beživotnog tela i saznanjem da je Jelena ubijena.

SUBOTA

15.00 - Prema svedočenju njenog supruga, Zorana Marjanovića, Jelena, on i njihova petogodišnja ćerkica su u 15 sati u subotu izašli iz kuće u Borči i krenuli u šetnju po Crvenki.

15.35 - Jelena se preko mobilnog telefona čula sa svojom majkom.

15.50 - Prema rečima Zorana Marjanovića, Jelena se rastaje od njega i ćerkice na Crvenki. Oni ostaju na poljani da se igraju, dok ona odlazi na trčanje pored nasipa.

16.50 - Jelenina majka ponovo zove ćerku, međutim njen poziv neko odbija.

Jelenin suprug je u prvoj izjavi medijima rekao da se pevačica javila na poziv svoje majke dok je bila na polovini staze, jer joj je majka bolesna. On je tada reporterima "Blica" rekao da mu je tašta prenela Jelenine reči da "samo ide da istrči, pa će joj doneti hranu kući".

17.20 - Prema rečima Jelenine kume, koja je juče razgovarala sa reporterima "Blica", pevačicina majka pola sata kasnije ponovo zove svoju ćerku. Na taj poziv se neko javlja, ali čak 43 sekunde ćuti.

20.00 - Jelenin suprug, Zoran, policiji prijavljuje da je Jelena nestala. Policija, porodici i prijatelji se odmah uključuju u potragu za pevačicom. Mediji su, takođe, odmah objavili apel da se policiji javi svako ko ima neke informacije o nestaloj pevačici.

Policijska potrga trajala je tokom cele noći.

NEDELJA

5.00 - U nedelju rano ujutru policija na Crvenki pronalazi pevačicinu trenerku, patiku, mobilni telefon i tragove krvi. Jelenina prijateljica došla je na lice mesta i novinarima "Blica" rekla da ona nikada ne bi svojevoljno otišla od kuće, napustila supruga i ćerkicu.

8.00 - Rano ujutru Zoran Marjanović je ponovo pozvan u policijsku stanicu na ispitivanje.

12.00 - Nekoliko sati kasnije samo nekoliko metara dalje, u kanalu iza šipražja pored puta policija pronalazi Jelenino beživotno telo.

13.00 - Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je da je telo Jelene Marjanović pronađeno. Ubrzo je otkriveno i da je ona ubijena i da su na njenom telu vidljive povrede oštrim predmetom.

13.30 - U Jeleninoj kući u Borči porodica i prijatelji iz medija saznaju tragičnu vest. Muk, suze, kuknjava i tuga ispunili su njihov dom i naselje. Prijatelji su u suzama i neverici govorili da su se svim silama nadali da je njihova Jelena još živa.

15.00 - Jelenino telo, koje je pronađeno nedaleko od nasipa na kojem je džogirala, odneto je na obdukciju.

16.00 - Ivica Ajdarević, kum Jelene i njenog supruga, za "Blic" priča da ne zna ko bi mogao da je ubije, ali i da je zabrinut što Zorana ceo dan drže u policijskoj stanici i "maltretiraju ga sa tako dugim saslušanjem".

18.50 - "Blic" saznaje da je Zoran Marjanović prošao poligrafsko ispitvanje u policiji, međutim, on ni tada nije pušten iz policijske stanice, već u njoj ostaje. Prema saznanjima "Blica" još neki od članova porodice Marjanović biće poligrafski testirani, ali to ne znači da je bilo ko od njih osumnjičen za Jelenino ubistvo.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tuga, bol i suze

05.04.2016 01:04

Jeco neka ti je laka crna zemlja ovo je veliki udarac, bol za sve nas tvoje fanove i rodbinu,onome ko te je ubio zelim sve najgore

ODGOVORITE