Помозимо јој да нађе мајку која је оставила

"Малолетница сам и немам услова за издржавање", пише у поруци која је пре 37 година остављена на вратима једне зграде. Мајина мајка би данас могла да има између 51 и 55 година.

Србија 02.04.2016 | 16:00
Помозимо јој да нађе мајку која је оставила

Маја Ковачевић је на Фејсбуку поделила писмо своје мајке која ју је оставила давне 1979. године, на прагу једне зграде на Славији.

аја је уз приложено писмо, у коментарима открила ко ју је пронашао, али и низ нелогичности које су пратиле њену потрагу за биолошком мајком.

Ковачевићева тврди да полицијски записник не постоји. Само кривична пријава коју је написао полицајац који је вршио увиђај. Полицајац и родитељи који су је усвојили живели су у истој згради, за шта Маја слути да није случајност.

“Молим све који ме познају, а и оне који ме не познају да ми помогну да пронађем своју биолошку мајку. Рођена сам 09.01.1979.

Пронађена сам 14.01.1979. у стамбеној згради у Делиградској 14 на Славији у Београду. Поред мене је била ова порука коју је оставила наводно моја мајка.

А у поруци пише ово:

“Беба је рођена 9. 1. 1979. године. Зове се Стојиљковић Маријана. Малолетница сам и немам услова за издржавање себе, па вас молим при смештају бебе у њен досије нек се нађе и овај комадић папира ради каснијег преузимања јер ћу га узети кад будем имала могућност. Мајка”

Однета сам у Звечанску одакле сам касније усвојена. Већ годинама покушавам да дођем до истине како сам се нашла тог 14. јануара у тој згради и ко ме је ту донео и оставио. Сви моји досадашњи покушаји су били безуспешни. Зато вас јос једном молим да ово моје писмо и текст делите па ће се можда пронаћи неко ко ће моћи да ми да одговоре на моја питања.

Желим само да напоменем да који год је разлог мог остављања ја се нећу љутити јер највише од свега желим да пронађем своју биолошку мајку и да знам ко сам ја и да ли имам можда неког брата или сестру. Свима који ово поделите унапред се захваљујем на издвојеном времену и труду да ми помогну”, написала је Маја.

Мајина мајка би данас требало да има између 51 и 55 година. Госпођо, уколико читате ово, јавите се.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

не вјерујем

02.04.2016 14:40

Море не логицности цак и у оном фино написаном писму мајке која ју је као оставила. Са друге стране да је мајка заиста хтјела да надје-контактира то дијете, она би то давно урадила јер зна гдје га је оставила да ју је усвојила особа из истог улаза гдје је оставила итд, итд ПС: Ко је она плавуса на слици

ОДГОВОРИТЕ
Name

О зивоте

03.04.2016 07:56

Разумем дете и биолоску мајку. Прица (овде се зна ко су отац,мајка и дете) слицног садрзаја се сапутала у моме комсилуку.Отац, с ким сам се друзио од малена, цесто је,поготово кад се напије,(мислим да се због тога и пропио)говорио како це да оде по своје "пиле".Вероватно није имао храбрости и снаге да то и уцини.Бојао се.Тада га нисмо разумели.Умро је млад а да никада није посетио своје цедо.Казу да је висе година знао све о својој кцеркици и својој првој не судјеној љубави али ето...Прст судбине или цега вец.Маји зелим много успеха али и савет да не оцекује много.Понекад је боље да се истина препусти времену,забораву.

ОДГОВОРИТЕ