Pomozimo joj da nađe majku koja je ostavila

"Maloletnica sam i nemam uslova za izdržavanje", piše u poruci koja je pre 37 godina ostavljena na vratima jedne zgrade. Majina majka bi danas mogla da ima između 51 i 55 godina.

Srbija 02.04.2016 | 16:00
Pomozimo joj da nađe majku koja je ostavila

Maja Kovačević je na Fejsbuku podelila pismo svoje majke koja ju je ostavila davne 1979. godine, na pragu jedne zgrade na Slaviji.

aja je uz priloženo pismo, u komentarima otkrila ko ju je pronašao, ali i niz nelogičnosti koje su pratile njenu potragu za biološkom majkom.

Kovačevićeva tvrdi da policijski zapisnik ne postoji. Samo krivična prijava koju je napisao policajac koji je vršio uviđaj. Policajac i roditelji koji su je usvojili živeli su u istoj zgradi, za šta Maja sluti da nije slučajnost.

“Molim sve koji me poznaju, a i one koji me ne poznaju da mi pomognu da pronađem svoju biološku majku. Rođena sam 09.01.1979.

Pronađena sam 14.01.1979. u stambenoj zgradi u Deligradskoj 14 na Slaviji u Beogradu. Pored mene je bila ova poruka koju je ostavila navodno moja majka.

A u poruci piše ovo:

“Beba je rođena 9. 1. 1979. godine. Zove se Stojiljković Marijana. Maloletnica sam i nemam uslova za izdržavanje sebe, pa vas molim pri smeštaju bebe u njen dosije nek se nađe i ovaj komadić papira radi kasnijeg preuzimanja jer ću ga uzeti kad budem imala mogućnost. Majka”

Odneta sam u Zvečansku odakle sam kasnije usvojena. Već godinama pokušavam da dođem do istine kako sam se našla tog 14. januara u toj zgradi i ko me je tu doneo i ostavio. Svi moji dosadašnji pokušaji su bili bezuspešni. Zato vas jos jednom molim da ovo moje pismo i tekst delite pa će se možda pronaći neko ko će moći da mi da odgovore na moja pitanja.

Želim samo da napomenem da koji god je razlog mog ostavljanja ja se neću ljutiti jer najviše od svega želim da pronađem svoju biološku majku i da znam ko sam ja i da li imam možda nekog brata ili sestru. Svima koji ovo podelite unapred se zahvaljujem na izdvojenom vremenu i trudu da mi pomognu”, napisala je Maja.

Majina majka bi danas trebalo da ima između 51 i 55 godina. Gospođo, ukoliko čitate ovo, javite se.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ne vjerujem

02.04.2016 14:40

More ne logicnosti cak i u onom fino napisanom pismu majke koja ju je kao ostavila. Sa druge strane da je majka zaista htjela da nadje-kontaktira to dijete, ona bi to davno uradila jer zna gdje ga je ostavila da ju je usvojila osoba iz istog ulaza gdje je ostavila itd, itd PS: Ko je ona plavusa na slici

ODGOVORITE
Name

O zivote

03.04.2016 07:56

Razumem dete i biolosku majku. Prica (ovde se zna ko su otac,majka i dete) slicnog sadrzaja se saputala u mome komsiluku.Otac, s kim sam se druzio od malena, cesto je,pogotovo kad se napije,(mislim da se zbog toga i propio)govorio kako ce da ode po svoje "pile".Verovatno nije imao hrabrosti i snage da to i ucini.Bojao se.Tada ga nismo razumeli.Umro je mlad a da nikada nije posetio svoje cedo.Kazu da je vise godina znao sve o svojoj kcerkici i svojoj prvoj ne sudjenoj ljubavi ali eto...Prst sudbine ili cega vec.Maji zelim mnogo uspeha ali i savet da ne ocekuje mnogo.Ponekad je bolje da se istina prepusti vremenu,zaboravu.

ODGOVORITE