Нишикори је ривал Новаку у финалу Мајамија!

Кеи Нишикори победио је Ника Кирјоса са 6:3, 7:5 и пласирао се у финале другог Мастерса сезоне у Мајамију.

Тенис 02.04.2016 | 13:00
Нишикори је ривал Новаку у финалу Мајамија!

Јапански тенисер одиграо је веома добар меч против талентованог Аустралијанца, контролисао је игру и резултат практично од почетка до краја и рутински је прошао у финале.

Кирјос није успео да понови издања из претходних рунди, није имао решење за сјајно кретање и прецизне ударце ривала, али ће се од понедељка први пут у каријери наћи међу најбољих 20 играча света.

Што се тиче Нишикорија, он је стигао до свог другог финала Мастерса, после Мадрида 2014. године када је играо бриљантно против Надала, али је после вођства од 1-0 у сетовима и брејка у другом сету ипак предао због повреде.

Нишикори је у првом сету против Кирјоса направио два брејка, а поново је ривалу одузео сервис у другом гему другог сета. Кирјос је успео да се врати и изједначи, али је Нишикори у 12. гему направио нови брејк и стигао до окршаја са најбољим на свету

Биће то њихов девети међусобни окршај, а Ђоковић води са 6-2. Последњи пут састали су се у четвртфиналу овогодишњег Аустралијан опена када је Новак славио у три сета.

Коментари / 0

Оставите коментар