Зидан: ББЦ спреман да засија у "Ел Класику"!

Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан рекао је да су Гарет Бејл, Карим Бензема и Кристијано Роналдо спремни да прекину серију лоших резултата против Барселоне.

Фудбал 02.04.2016 | 11:20
Зидан: ББЦ спреман да засија у "Ел Класику"!

Такозвани трио ББЦ – Гарет Бејл, Карим Бензема и Кристијано Роналдо, још није славио против највећег ривала на Камп Ноу.

Међутим, Зидан рачуна да ће њих тројица помоћи "краљевском клубу" да стигне до прве победе у Барселони још од 2013. године.

"За играча, 'класико' је најлепша ствар која постоји. Сада ћу то доживети и као тренер и драго ми је због тога... Трио ББЦ још није победио Барселону, а сутрашња утакмица је прилика да се то промени. Они ће то покушати", рекао је Зидан за шпанске медије.

Барселона је у првом сусрету ове сезоне са убедљивих 4:0 победила Реал.

"Ако победимо сутра нанећемо дефинитивни ударац Реалу и онда ће нам Атлетико Мадрид бити једини ривал за титулу. Лидери смо на тебели јер смо то заслужили, сада само морамо да све приведемо крају и зато су нам сутра потребна три бода", рекао је тренер Барселоне Луис Енрике.

Енрике много поверења има у свој трио који чине Лионел Меси, Нејмар и Луис Суарес. Они су ове сезоне постигли укупно 107 голова у свим такмичењима, док су Роналдо, Бензема и Бејл мреже противника тресли 80 пута.

Додатна мотивација играчима Барселоне ће свакако бити и да утакмицу одиграју за Јохана Кројфа. Меч против Реала је први који ће играти Барселона од смрти легандарног Холанђанина.

Барселона је прва на табели Примере са 76 бодова, односно има девет бодова више од другопласираног Атлетика, а 10 више од Реала.

Утакмица 31. кола Примере између Барселоне и Реала игра на програму је од 20.30.

Коментари / 0

Оставите коментар