Zidan: BBC spreman da zasija u "El Klasiku"!

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da su Garet Bejl, Karim Benzema i Kristijano Ronaldo spremni da prekinu seriju loših rezultata protiv Barselone.

Fudbal 02.04.2016 | 11:20
Zidan: BBC spreman da zasija u "El Klasiku"!

Takozvani trio BBC – Garet Bejl, Karim Benzema i Kristijano Ronaldo, još nije slavio protiv najvećeg rivala na Kamp Nou.

Međutim, Zidan računa da će njih trojica pomoći "kraljevskom klubu" da stigne do prve pobede u Barseloni još od 2013. godine.

"Za igrača, 'klasiko' je najlepša stvar koja postoji. Sada ću to doživeti i kao trener i drago mi je zbog toga... Trio BBC još nije pobedio Barselonu, a sutrašnja utakmica je prilika da se to promeni. Oni će to pokušati", rekao je Zidan za španske medije.

Barselona je u prvom susretu ove sezone sa ubedljivih 4:0 pobedila Real.

"Ako pobedimo sutra nanećemo definitivni udarac Realu i onda će nam Atletiko Madrid biti jedini rival za titulu. Lideri smo na tebeli jer smo to zaslužili, sada samo moramo da sve privedemo kraju i zato su nam sutra potrebna tri boda", rekao je trener Barselone Luis Enrike.

Enrike mnogo poverenja ima u svoj trio koji čine Lionel Mesi, Nejmar i Luis Suares. Oni su ove sezone postigli ukupno 107 golova u svim takmičenjima, dok su Ronaldo, Benzema i Bejl mreže protivnika tresli 80 puta.

Dodatna motivacija igračima Barselone će svakako biti i da utakmicu odigraju za Johana Krojfa. Meč protiv Reala je prvi koji će igrati Barselona od smrti legandarnog Holanđanina.

Barselona je prva na tabeli Primere sa 76 bodova, odnosno ima devet bodova više od drugoplasiranog Atletika, a 10 više od Reala.

Utakmica 31. kola Primere između Barselone i Reala igra na programu je od 20.30.

Komentari / 0

Ostavite komentar