Данас без одлуке о новом селектору "Змајева"!

Нови селектор није изабран на данашњој сједници Кошаркашког савеза Босне и Херцеговине већ је књига спала на два имена - Драган Бајић или Дамир Мулаомеровић.

Кошарка 01.04.2016 | 20:20
Данас без одлуке о новом селектору "Змајева"!

Иако се у медијима најављивало "промовисање" тренера Игокее Драгана Бајића за насљедника Душка Ивановића на клупи "змајева", на суботњој сједници није донесена коначна одлука.

У трци за позицијом селектора остали су Бајић и стратег загребачке Цибоне Дамир Мулаомеровић, али је дефинитивно отпао бивши кормилар Игокее Жељко Лукајић, који је тренутно без ангажмана.

У наредних неколико дана КС БиХ ће донијети одлуку о новом селектору. Међутим, изабран је нови предсједник Савеза.

Функцију ће, како се и очекивало обављати Александар Фулурија из Вишеграда.

За потпредсједнике именовани су Сејо Буква и Далибор Милош. Члан Управног одбора КС БиХ постао је и Винко Батинић.

Функције је разријешен Харун Махмутовић, досадашњи генерални секретар, који је раније поднио усмену оставку. Он ће остати радити у техничком мандату још 30 дана, до када ће УО предложити на усвајање Скупштини КС БиХ име новог генералног секретара.

Управни одбор КС БиХ након данашње Скупштине одржава прву сједницу у новом сазиву, на којој одлучује о избору селектора репрезентација, те сходно лошој финансијској ситуацији и о броју селекција које ће се у овој години такмичити на међународној сцени.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мило тило

02.04.2016 03:50

Е како ови рогати босњаци постадосе змајеви

ОДГОВОРИТЕ