Ромо, срам те било! Тоти хтио да игра бесплатно, Рома рекла “НЕ”!

Изгледа да је великој љубави дошао крај... После 23 године, Франческо Тоти ће на крају сезоне напустити Рому и поред његове жеље да игра без плате.

Фудбал 04.04.2016 | 09:20
Ромо, срам те било! Тоти хтио да игра бесплатно, Рома рекла “НЕ”!

Легендарни капитен је Роми дао све, али... Изгледа да је великој љубави дошао крај. Италијанска “Република” јавља да “вучица” неће понудити нови уговор сјајном нападачу (истиче на крају сезоне). И поред жеље искусног аса да наредне сезоне игра без плате, Римљани су се одлучили за другачији корак. Тренер Спалети жели да реновира екипу, а у његовим плановима нема капитена. Тоти може у функционерску фотељу, али не и на терен. У случају да жели да игра још годину дана мораће да потражи нови ангажман. Позиви не мањкају, али велико је питање шта ће “Принц Рима” одлучити.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Синнy Боy

04.04.2016 07:42

Мислим да је одлука Роме ок. Нису у питању паре већ чињеница да Тоти са својих 40 година не може више пружити максимум. Треба знати и осјетити кад треба завршити каријеру.Ветерани као он иду у САД и у Емирате и то за велике паре. Уосталом, понудили су му мјесто спортског директора клуба.

ОДГОВОРИТЕ