Romo, sram te bilo! Toti htio da igra besplatno, Roma rekla “NE”!

Izgleda da je velikoj ljubavi došao kraj... Posle 23 godine, Frančesko Toti će na kraju sezone napustiti Romu i pored njegove želje da igra bez plate.

Fudbal 04.04.2016 | 09:20
Romo, sram te bilo! Toti htio da igra besplatno, Roma rekla “NE”!

Legendarni kapiten je Romi dao sve, ali... Izgleda da je velikoj ljubavi došao kraj. Italijanska “Republika” javlja da “vučica” neće ponuditi novi ugovor sjajnom napadaču (ističe na kraju sezone). I pored želje iskusnog asa da naredne sezone igra bez plate, Rimljani su se odlučili za drugačiji korak. Trener Spaleti želi da renovira ekipu, a u njegovim planovima nema kapitena. Toti može u funkcionersku fotelju, ali ne i na teren. U slučaju da želi da igra još godinu dana moraće da potraži novi angažman. Pozivi ne manjkaju, ali veliko je pitanje šta će “Princ Rima” odlučiti.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sinny Boy

04.04.2016 07:42

Mislim da je odluka Rome ok. Nisu u pitanju pare već činjenica da Toti sa svojih 40 godina ne može više pružiti maksimum. Treba znati i osjetiti kad treba završiti karijeru.Veterani kao on idu u SAD i u Emirate i to za velike pare. Uostalom, ponudili su mu mjesto sportskog direktora kluba.

ODGOVORITE